Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Τηλεοπτική σειρά Alan Wake

Τηλεοπτική σειρά Alan Wake

Thursday, 13 Sep 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/83/1b/c8/6hSVCvQtZvTZHFswBLGHdQ-41-1536850118.jpg
 

Τηλεοπτική σειρά Alan Wake

Με την συμμετοχή του δημιουργού του, Sam Lake.

Ο Alan Wake έρχεται στην μικρή οθόνη.

Καλά νέα για τους fans του Alan Wake καθώς το Action-Horror της remedy Entertainent θα κάνει την εμφάνισή του στον κόσμο της τηλεόρασης. Το Alan Wake κατάφερε να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές αλλά να κερδίσει και την αγάπη του κοινού με μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη ιστορία. Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη λοιπόν που κάποιος θα ήθελε να το μεταφέρει και στην τηλεόραση. Ένα πολύ καλό νέο είναι πως ο δημιουργός του Alan Wake, Sam Lake, θα είναι ο executive producer της, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει εποπτία πάνω σε ότι συμβαίνει.

O Peter Calloway του Legion θα αναλάβει το σενάριο, με την ιστορία να αναμένεται να έχει χαρακτήρες από το παιχνίδι αλλά να μην το αναπαράγει πιστά. Αντιθέτως θα επεκτείνει τον σκοτεινό κόσμο στον οποίον ζει ο Alan Wake. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι αυτός που αναλάβει τον ρόλο του Alan Wake, αλλά γνωρίζουμε πως αρκετά studio έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την σειρά. Περισσότερες διαπραγματεύσεις αναμένεται να λάβουν χώρα μέσα στον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε το review του Alan Wake και συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification