Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Tuesday, 02 Oct 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/14/8a/53/spider-man-suit-13-1538518336.jpg
 

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Νέο τρέιλερ με την Advanced Suit. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 9/12/17] Η Sony Pictures και η Columbia σε συνεργασία με την Marvel ανακοίνωσαν το Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Πρόκειται για μια animated ταινία με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο-αράχνη, η οποία διαφοροποιείται σαφώς σε σχέση με τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν ηθοποιοί. Θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018 και θα είναι διαθέσιμη και σε 3D.

[UPDATE: 3/10/18] Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man της Insomniac Games στο PS4, ο άνθρωπος-αράχνη βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας για την ψυχαγωγία. 

 

Το νέο τρέιλερ για την ταινία Spider-Man: Into the Spider-Verse έρχεται αμέσως να καλύψει το κενό, με όχι έναν, αλλά έξι διαφορετικούς Spider-Man διαφορετικών... διαστάσεων. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται η Gwen Stacy ως Spider-Woman, αλλά και ο Spider-Ham, ένα ανθρωπόμορφο γουρουνάκι.

Το νέο τρέιλερ επιβεβαιώνει την μεγάλη δημοτικότητα της εκδοχής που δημιούργησε η Insomniac Games για τον θρυλικό υπερήρωα, αφού στο 1:39 κάνει διακριτικά την εμφάνισή της η Advanced Suit του Peter Parker, πλάι σε μια σειρά από άλλες στολές. Κοιτώντας προσεκτικά πίσω από την Aunt May, θα διακρίνετε το χαρακτηριστικό πλέον σύμβολο της λευκής αράχνης, όπως εμφανίζεται στο Marvel’s Spider Man της Insomniac.

 
Αν και πρόκειται για μια στιγμιαία αναφορά, είναι σημαντική η αναγνώριση της τελευταίας εκδοχής του Spider-Man από το ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν που έχει δομηθεί γύρω από τον πολυαγαπημένο ήρωα. H ταινία Spider-Man: Into the Spider-Verse θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου 2018.
 
Διαβάστε το review του Marvel’s Spider-Man και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Συζητήστε για την animated ταινία Spider-Man στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification