Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Animated σειρά Devil May Cry

Animated σειρά Devil May Cry

Saturday, 17 Nov 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/1b/1a/netf-51-1542455539.jpg
 

Animated σειρά Devil May Cry

Συνεργασία Netflix με τον διευθυντή παραγωγής της σειράς Castlevania.

Μετά την επιτυχία της animated σειράς Castlevania, φαίνεται ότι το Devil May Cry… έχει σειρά. Το Netflix έχει προβεί σε συμφωνία με τον διευθυντή παραγωγής Adi Shankar, για την ανάπτυξη μιας δεύτερης animated σειράς, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Dante.

Σε συνέντευξή για την IGN, ο Shankar αποκάλυψε τα νέα και δήλωσε ότι απέκτησε προσωπικά τα δικαιώματα του Devil May Cry, για να διασφαλίσει ότι «οι ανόητοι στο Hollywood,» δεν θα τα… κάνουν χάλια και με αυτό. Ας σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν πιο παθιασμένες εκφράσεις.

Όπως αναφέρει στην συνέντευξη, το γεγονός ότι η επιτυχία της σειράς Castlevania ξεπέρασε τις προσδοκίες, του επέτρεψε να αποκτήσει τα δικαιώματα για την πολυαγαπημένη σειρά Devil May Cry. “Τα πήγε απίστευτα καλά. Πήραμε αμέσως το πράσινο φως για τρεις σεζόν,» σήλωσε ο Shankar. «Χωρίς τους fans δεν θα είχα δουλειά.» Αμέσως μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας, ο Shankar μοιράστηκε τα νέα και μέσω Twitter.

Διαβάστε περισσότερα για την animated σειρά Castlevania και δείτε το αφιέρωμά μας για τα 30 χρόνια του Castlevania.

Συζητήστε για τη νέα animated σειρά Devil May Cry του Netflix στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification