Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Animated σειρά Warhammer 40.000

Animated σειρά Warhammer 40.000

Tuesday, 18 Dec 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fc/66/6f/warhammer-40k-animated-4-1545331747.jpg
 

Animated σειρά Warhammer 40.000

Από την Games Workshop.

Η Games Workshop έχει στα σκαριά μια animated σειρά βασισμένη στην πολυαγαπημένη σειρά video games Warhammer 40.000.

To Angels of Death θα είναι η πρώτη επίσημη σειρά Warhammer, καθώς δεν είναι fan-made αλλά επίσημα licensed. Το project έχει αναλάβει η ομάδα που μας έφερε τη δημοφιλή fan-made σειρά Helsreach, καθώς και μια live-action ταινία που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο. Η ιστορία θα ακολουθεί μια ομάδα Blood Angels Space Marines, σε σενάριο ενός από τους συγγραφείς που εργάζονται στα genre fiction βιβλία της σειράς Black Library της Games Workshop .

"Δίνουμε ζωή στο βλοσυρό σκότος του μακρινού μέλλοντος όπως ποτέ άλλοτε," γράφει η Games Workshop στο επίσημο blog της. "Ετοιμαστείτε για επικές μάχες, ηρωικές θυσίες, τόνους εκρήξεων, άγριες, σώμα με σώμα μονομαχίες με chainswords και παθιασμένους διαλόγους που θα βάλουν φωτιά στο στομάχι σας και θα σας κάνουν να νιώθετε ότι η καρδιά σας πάει να σπάσει."

Σύμφωνα με την δήλωση του cinematic designer της επερχόμενης σειράς Richard Boylan, δημιουργό της fan-made Warhammer ταινίας Guardsman, η παραγωγή έχει budget και υποστήριξη από την Games Workshop. Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δημοφιλές κανάλι Warhammer TV στο YouTube κατά τη διάρκεια του 2019.

Δείτε και την ταινία μικρού μήκους Guardsman του Richard Boylan.

Επίσης διαβάστε τα reviews των Dawn of War III και Inquisitor - Martyr, τα πιο πρόσφατα video games που διαδραματίζονται στον κόσμο του Warhammer 40.000 και συζητήστε για το δημοφιλές επιτραπέζιο Strategy στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification