Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Σειρά Resident Evil στο Netflix

Σειρά Resident Evil στο Netflix

Saturday, 26 Jan 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/ae/85/resident-evil-2-live-action-52-1548501626.jpg
 

Σειρά Resident Evil στο Netflix

Κυκλοφόρησε και live-action trailer για το remake.

 

Το Netflix ετοιμάζει μία σειρά αφιερωμένη στο Resident Evil.

Αναφορές της Deadline υποστηρίζουν πως το σχετικό show βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και θα αποτελεί exclusive περιεχόμενο του Netflix, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Constantin Film. Η ίδια εταιρεία είχε δημιουργήσει στο παρελθόν τις ταινίες Resident Evil με πρωταγωνίστρια την Mila Jovovich και έκτοτε αναζητούσε τρόπο να μας προσφέρει ένα reboot για το franchise. Σύμφωνα με την Deadline θα εξερευνηθούν οι “σκοτεινές δουλειές” της Umbrella Corporation. Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα, αλλά είναι πολλές οι πηγές που έχουν για σίγουρη αυτή την σειρά.

Παράλληλα κυκλοφόρησε μία live-action ταινία του Resident Evil 2 Remake. Εμπνεύστηκε από το αντίστοιχο τρέιλερ του 1981 παραγωγής George A. Romero, που είχε δημιουργηθεί για την αρχική έκδοση του παιχνιδιού το 1998. Μπορεί το παραπάνω βίντεο να είναι ολιγόλεπτο, αλλά παραμένει ευχάριστο στο μάτι και άκρως αντιπροσωπευτικό για το παιχνίδι που μόλις κυκλοφόρησε.

Διαβάστε περισσότερα για το remake του Resident Evil 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification