Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Animated σειρές για τα Watch Dogs, Blood Dragon και Rayman

Animated σειρές για τα Watch Dogs, Blood Dragon και Rayman

Thursday, 10 Oct 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/55/15/14/3589883-ubisoft-untitled-cybermysteries-1-1570738861.jpg
 

Animated σειρές για τα Watch Dogs, Blood Dragon και Rayman

Έρχονται από την Ubisoft.

Η Ubisoft ετοιμάζει animated σειρές για τα Watch Dogs, Far Cry 3: Blood Dragon και Rayman.

Η σειρά που θα βασίζεται στο Watch Dogs θα έχει μυστήριο και λίγο sci-fi. Στη συνέχεια, το Far Cry 3: Blood Dragon θα έχει για παραγωγό τον Adi Shankar (Castlevania στο Netflix) και θα αφορά νέους ηθοποιούς. Η πλήρης ονομασία του, την οποία δεν πρόκειται κανείς να μάθει απ' έξω, θα είναι "Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe".

ubisoft captain laserhawk a blood dragon vibe embed

Το Rayman θα είναι προφανές ότι μπορεί να υλοποιηθεί πολύ πιο εύκολα, αν και για το συγκεκριμένο δεν υπάρχουν ακόμη επαρκείς πληροφορίες. Η Managing Director κινηματογράφου και τηλεόρασης της Ubisoft, Helene Juguet, δήλωσε ότι "κάθε σειρά απευθύνεται σε διαφορετικό target group και θα έχει άλλη μορφή". Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Adi Shankar αγαπά τα games και ότι έχει την ίδια κουλτούρα και τις ίδιες αναφορές με την Γαλλική εταιρεία, ενώ θα έχει την ελευθερία να δημιουργήσει νέους χαρακτήρες.

3589884 ubisoft hungry shark squad embed

Διαβάστε την κριτική της Ubisoft στο Steam. Συζητήστε για την Ubisoft στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification