Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Anime σειρά Splinter Cell στο Netflix

Anime σειρά Splinter Cell στο Netflix

Thursday, 30 Jul 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ba/07/c4/splinter-cell-anime-netflix-4-1596137251.jpg
 

Anime σειρά Splinter Cell στο Netflix

Από τον συγγραφέα του John Wick.

Σύμφωνα με το Variety, το Netflix και η Ubisoft ετοιμάζουν μία anime σειρά για το Splinter Cell, από τον Derek Kolstad, συγγραφέα του John Wick.

Ο Kolstad θα είναι επίσης και επικεφαλής παραγωγής της σειράς. Η σειρά Splinter Cell θα είναι διαθέσιμη για δύο σεζόν, για 16 επεισόδια.

Διαβάστε τις φήμες για το νέο παιχνίδι Spinter Cell και συζητήστε για την σειρά Splinter Cell στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification