Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Αποσύρεται ο Uwe Boll

Αποσύρεται ο Uwe Boll

Wednesday, 26 Oct 2016  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/02/e9/7e/Uwe-Boll-Web-65-1477513324.jpg
 

Αποσύρεται ο Uwe Boll

Θα σταματήσει να σκηνοθετεί ταινίες διότι "Η αγορά είναι νεκρή".

Ο Γερμανός σκηνοθέτης Uwe Boll, γνωστός για διάφορες μεταφορές των games στη μεγάλη οθόνη, απορύρεται από σκηνοθέτης όπως δήλωσε στο Metro.

"Δεν βγαίνουν πια χρήματα από τις ταινίες διότι η αγορά των DVD και των blu-ray παγκοσμίως έπεσε κατά 80% τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν γίνεται πια να πληρώνεις για να φτιάχνεις ταινίες" δήλωσε, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει low budget ταινίες διότι "στην ηλικία μου θα είναι ντροπή. Οι ταινίες που θέλω να κάνω δεν δύναται να χρηματοδοτηθούν." είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Uwe Boll κατέληξε λέγοντας ότι χρηματοδοτεί ο ίδιος της ταινίες του από το 2005 και ότι είχε ανακοινώσει Kickstarter για την ταινία No Mercy (Rampage 3) το 2015. Όταν είδε ότι η ταινία του πιθανόν να μην καταφέρει να χρηματοδοτηθεί, τότε ανέβασε το παρακάτω βίντεο λέγοντας στο κοινό του να πάει να πηδηχτεί.

Η τελευταία ταινία του Uwe Boll ήταν το Rampage: President Down. Πλέον ο ίδιος ασχολείται με την διανομή ταινιών και το εστιατόριό του (Bauhaus) στο Βανκούβερ του Καναδά.

Γεγονός είναι πάντως ότι οι gaming ταινίες Alone in the Dark (2005), Postal (2007), House of the Dead (2003) και Far Cry (2008) του Uwe Boll, δεν είχαν μεταξύ άλλων την ανάλογη απήχηση από το κοινό.

Συζητήστε για τα games στο cinema σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/10/2016 09:05
Οι gaming ταινίες του δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και λογικό που δεν τράβηξαν την προσοχή του κόσμου όπως αυτός περίμενε.Ότι η αγορά ταινιών έχει πέσει τα τελευταία χρόνια είναι λογικό διότι η πειρατεία έχει αυξηθεί όπως και η κρίση.
#2 +1 Mr.Dododi (Level 25) 27/10/2016 12:49
Και πολύ άργησε. Απαίσιες όλες οι ταινίες του και μου κάνει τρομερή εντύπωση πως δέχτηκαν μερικοί καταξιωμένοι ηθοποιοί να παίξουν σε αυτές. Στο καλό και να μας γράφει. Μακριά παιδιά, ακόμη κι αν σας τις κάνουν δώρο μη τις δείτε!
Notification