Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινία Middle Earth με την βιογραφία του J.R.R. Tolkien

Ταινία Middle Earth με την βιογραφία του J.R.R. Tolkien

Tuesday, 08 Nov 2016  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Θοδωρής Αλεξάκης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4b/13/2c/j-r-r-tolkien-45-1478630249.jpg
 

Ταινία Middle Earth με την βιογραφία του J.R.R. Tolkien

Η ιστορία του συγγραφέα του Lord of the Rings.

Ο James Strong θα σκηνοθετήσει το Middle Earth.

Η επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον συγγραφέα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, θα αφηγείται τα περιπετειώδη γεγονότα της ζωής του J.R.R. Tolkien και πως αυτά τον ενέπνευσαν για να γράψει τα παγκόσμια best-sellers The Hobbit και Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών. Πιο συγκεκριμένα, το Middle Earth θα παρουσιάσει τη σχέση του J.R.R. Tolkien με τη σύζυγό του Edith Bratt καθώς και την εμπειρία του κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο συγγραφέας πέρασε τέσσερα χρόνια στον πόλεμο, γεγονός που τον επηρέασε βαθύτατα στη συγγραφή των βιβλίων του.

Την συγκεκριμένη ταινία, σύμφωνα με πληροφορίες του site Deadline, θα σκηνοθετήσει ο James Strong, ο οποίος έχει εργαστεί στα τηλεοπτικά show  Downton Abbey και Broadchurch. Ο Strong έχει σκηνοθετήσει, επίσης, και δύο επεισόδια της σειράς Doctor Who και τη μεταφορά στο Hulu του μυθιστορήματος τρόμου 11/22/63 του Stephen King. Το σενάριο της ταινίας Middle Earth έχει γράψει ο Angus Fletcher που σύμφωνα με το site Deadline του πήρε 6 χρόνια καθώς έκανε έρευνα και συνεντεύξεις για τη ζωή του Tolkien.

Οι παραγωγοί της ταινίας είναι οι Bob Shaye και Michael Lynne, ιδρυτές της New Line Cinema. Το casting άλλα και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Διαβάστε το review για το Middle Earth: Shadow of Mordor και συζητήστε περισσότερα για την ταινία σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 09/11/2016 09:41
Αυτό δεν πρέπει να το χάσει κανένας.Απο αυτόν τον άνθρωπο ξεκίνησαν όλα .Card games ,Role playing games και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.Δρά κοι,μάγοι κλπ κλπ. Ατελείωτοι κόσμοι φτιαγμένοι απο την μοναδική ξεχωριστή φαντασία του J.R.R Tolkien.Όλα μα όλα τα οφείλουμε σε αυτόν ξεκινώντας απο pen and paper games έως και τα σημερινά πολύ εξελιγμένα παιχνίδια για να μην πω για τους συγγραφείς που επηρεάστηκαν απο αυτόν αλλά και τις ταινίες που φτιάχτηκαν και επηρεάστηκαν απο τον κόσμο του.Θα μπορούσα να γράψω βιβλία για το τι κατάφερε αυτός ο άνθρωπος.Τον ευχαριστώ για όλα.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 26) 10/11/2016 07:39
Τεράστια είδηση! Ελπίζω και εύχομαι η ταινία να είναι αντάξια του κορυφαίου αυτού συγγραφέα του φανταστικού.
Notification