Ταινία Metal Gear Solid

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Ταινία Metal Gear Solid

Ταινία Metal Gear Solid

O ηθοποιός Oscar Isaac δήλωσε ότι οι σεναριογράφοι ψάχνουν για την ιστορία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/3/15] Η Sony Pictures εργάζεται σε μία ταινία με θέμα την σειρά Metal Gear Solid.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline η Sony Pictures έχει ήδη κλείσει συμφωνία για την μεταφορά της σειράς Metal Gear Solid στον κινηματογράφο.Το σενάριο της ταινίας θα το γράψει ο Jay Basu (Fast Girls, Monsters: Dark Continent), ενώ τη σκηνοθεσία θα την αναλάβει ο Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer). Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Michael De Luca (American History X).

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες όσον αφορά το ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Snake, όπως και ποια εκδοχή του δημοφιλούς ήρωα θα δούμε στην ταινία. Επίσης απομένει να δούμε και ποια θα είναι η ανάμιξη του Hideo Kojima στο όλο project, ο οποίος πλέον τα έχει “σπάσει” με την Konami, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας.

[UPDATE: 21/2/17] Η ταινία Metal Gear Solid θα υλοποιηθεί, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Jordan Vogt-Roberts, ο οποίος πρόσφατα συναντήθηκε με τον Hideo Kojima για να λάβει πληροφορίες. Το σενάριο βρίσκεται ακόμη υπό επεξεργασία.

Δεδομένου του ότι το πρώτο Metal Gear Solid περιείχε εξ αρχής βία, οι συντελεστές δεν έχουν κατά νου την ηλικιακή αξιολόγηση της ταινίας. Ο σκηνοθέτης δείχνει άκρως ενθουσιασμένος με το όλο εγχείρημα το οποίο θέλει να αποδοθεί πιστά, όπως πρέπει να μεταφερθεί ένα video game στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία Metal Gear Solid ανακοινώθηκε στην E3 2006 και εφόσον η Sony Pictures δουλεύει πάνω σε αυτή, θα είναι πιο εύκολο για τον Kojima να έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο ως δημιουργός.

[UPDATE 2: 31/8/17 - Σεβασμός στο όραμα του Hideo Kojima] Ο Jordan Vogt-Roberts, σκηνοθέτης της ταινίας Metal Gear Solid, δήλωσε ότι θα σεβαστεί απόλυτα το όραμα του Hideo Kojima, καθώς ο ίδιος ως gamer γνωρίζει πως θα χειριστεί μια τέτοια ταινία.

jordan vogt roberts

Θεωρεί την σειρά Metal Gear Solid "την πιο περίπλοκη στον πλανήτη". Θα πρέπει λοιπόν να μείνει αφοσιωμένος σε ιδεολογίες, φιλοσοφίες και περιέργειες της Ιαπωνικής κουλτούρας που υπάρχουν στην ταινία. Επίσης, σκοπεύει να προσλάβει έναν νέο σεναριογράφο για την ταινία Metal Gear. Τέλος, δήλωσε ότι είναι φίλος με τον Hideo Kojima, άρα υποθέτουμε ότι σίγουρα θα ρωτάει την γνώμη του Ιάπωνα δημιουργού. Πάντως, ο Vogts-Roberts δεν αποκάλυψε το εύρος των χρόνων τα οποία θα παρουσιαστούν στην ταινία.

[UPDATE 3: 15/11/17 - Ανακοινώθηκε ο σεναριογράφος] fΣύμφωνα με το Variety, σεναριογράφος της ταινίας Metal Gear Solid θα είναι ο Derek Connolly.

Ο Connolly έχει γράψει το σενάριο του Jurassic World και του sequel Jurassic World: Fallen Kingdom, καθώς επίσης και της παιδικής ταινίας Monster Trucks. Επίσης, βοηθά στην παραγωγή του Star Wars 9. Δεν γνωστοποιήθηκε ακόμη αν ο Connolly θα αντικαταστήσει τον σεναριογράφο Jay Basu (Monsters: Dark Continent), ο οποίος ανακοινώθηκε το 2015 ή αν οι δυο τους θα συνεργαστούν.

[UPDATE 4: 4/3/18 - O Oscar Isaac θέλει τον ρόλο του Solid Snake] Στην παρούσα φάση της παραγωγής της ταινίας Metal Gear δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα που να αφορά την υπόθεση ή το cast της.

Ωστόσο, ο Oscar Isaac, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Poe Dameron στις νέες ταινίες Star Wars, δήλωσε ότι θέλει να υποδυθεί τον Solid Snake. Ο σκηνοθέτης Jordan Vogt-Roberts απάντησε στον Isaac μέσω Twitter, λέγοντάς του ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το casting για την ταινία. Ωστόσο, αναφερόμενος σε ένα σκίτσο του καλλιτέχνη Boss Logic, παραδέχτηκε ότι η απεικόνιση του ηθοποιού ως Solid Snake είναι καλή και ότι "η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Oscar", εννοώντας ότι τον έχει υπόψη για τον ρόλο.

[UPDATE 5: 5/12/19 - Επιβεβαιώθηκε η ταινία] Η ταινία Metal Gear Solid βρίσκεται εδώ και χρόνια σε στάδιο περισυλλογής ηθοποιών. Κοινώς, η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει επίσημα. Ωστόσο, ο Jordan Vogt-Roberts, σκηνοθέτης της ταινίας, ανακοίνωσε στο Twitter ότι οι συντελεστές ολοκλήρωσαν ένα προσχέδιο της ταινίας, το οποίο "περιέχει τις ιδιοτροπίες του Kojima και στρατιωτικό σουρεαλισμό. Ελπίζω να γνωρίσω σύντομα έναν συγκεκριμένο ηθοποιό. Πάμε να κάνουμε την ταινία".

 

Μένει να δούμε ποιος είναι ο συγκεκριμένος ηθοποιός που θέλει ο Vogt-Roberts για τον ρόλο του Snake. 

[UPDATE 6: 2/7/20 – Έτοιμο το σενάριο της ταινίας] Σε μία εμφάνιση του στο σόου Animal Taking του Gary Whitta, σεναριογράφου του Star Wars, ο Jordan Vogt-Roberts ανέφερε πως το σενάριο είναι έτοιμο και περιμένει το πράσινο φως από ένα studio για να ξεκινήσει.

Συνέχισε λέγοντας πως η ταινία θα έχει ένα προϋπολογισμό αρκετό ώστε να αποδώσει σωστά την ουσία της σειράς και πως ήλπιζε να ξεκινήσει τα γυρίσματα αλλά η κρίση με τον ιό COVID-19 δημιούργησε προβλήματα στα σχέδια του. Αργότερα στην συνέντευξη ο Jordan Vogt-Roberts είπε πως έχει στο μυαλό του ηθοποιούς για να υποδυθούν τον Snake αλλά δεν θα δώσει ακόμα ονόματα και ελπίζει να καταφέρει να φτιάξει και μια animated σειρά του Metal Gear όπου ο David Hayter θα ξαναέδινε την φωνή του στον Snake.

Τα λόγια του συγκεκριμένα ήταν: “Κοιτάξτε, αυτό είναι το μωρό μου. Δουλεύω σε αυτό εδώ και έξι χρόνια προσπαθώντας να του δώσω το πραγματικό αποδιοργανωτικό, punk-rock, ύφος του Metal Gear, πιστό στην έκδοση του Hideo Kojima. Θα συνεχίζω να παλεύω μέχρι εκείνη την ημέρα. Είναι δύσκολο, κάθε ταινία που θες να κάνεις στο Hollywood είναι δύσκολο. Και το να φτιάχνεις κάτι σαν το Metal Gear… είναι τόσο περίπλοκο που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Για αυτό προσπαθώ να την φτιάξω με ένα προϋπολογισμό όπου θα μπορώ να κάνω τρελά πράγματα, όπου θα μπορώ να φτιάξω μια έκδοση του Metal Gear που να μην φαίνεται ευνουχισμένη.

Νόμιζα πως θα βρισκόμουν στο σετ ήδη από την προηγούμενη χρονιά…. αλλά ο COVID άλλαξε τα πάντα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει, θα συνεχίζω να προσπαθώ. Και θα πολεμήσω ώστε να καταφέρω να φτιάξω και την animated σειρά παράλληλα. Είναι δύσκολο να φτιάχνεις ταινίες ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τόσο τολμηρό. Αλλά θα συνεχίσω να πολεμάω για αυτό κάθε μέρα μέχρι να μην μπορώ πια”.

[UPDATE 7: 23/3/22 - O ηθοποιός Oscar Isaac δήλωσε ότι ψάχνουν για την ιστορία] Ο ηθοποιός Oscar Isaac που θα υποδυθεί τον Solid Snake στην επερχόμενη ταινία Metal Gear Solid, μίλησε για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η ταινία.

Ο Oscar Isaac μίλησε για την ταινία Metal Gear Solid στην πρεμιέρα του Moon Knight και δήλωσε ότι η ταινία δεν έχει ακυρωθεί, όμως για να ξεκινήσει η παραγωγή πρέπει να βρουν μια καλή ιστορία. Ειδικότερα, ο Oscar Isaac δήλωσε τα εξής: “Ψάχνουμε. Ψάχνουμε όπως ο Solid Snake. Σκαρφαλώνουμε και σερνόμαστε μέσα σε αεραγωγούς. Ψάχνουμε για την ιστορία.”

Διαβάστε τα reviews των Metal Gear Solid. Πείτε μας τις απόψεις σας για την ταινία Metal Gear Solid στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 JimAndJimGaming (Level 11) 31/03/2015 17:36
Θέλω φωνή τον Kiefer, ηθοποιάρα είναι, το action το κατέχει, γάντι τους έκατσε. Αν πάρουν άλλον θα είναι πολύ κρίμα. Τον σεναριογράφο δεν τον ξέρω, ελπίζω να μην τα θαλασσώσει. Το MGS έχει όλα τα φόντα για ταινιάρα.
#2 Akis 7 (Level 20) 31/03/2015 19:45
Θα πρεπει να βγει τουλαχιστον σε τριλογια για να χωρεσει την δραση και το νοημα της σειρας.
Για ηθοποιο παντως δεν ξερω ποιος μπορει να τον κανει τον Snake.Πολυ δυσκολο να βρεθει καταλληλο cast...
Παντως ειναι καλο που αυτο το επικο παιχνιδι θα μπορεσει να βγει στην οθονη!!!
#3 +2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 31/03/2015 20:34
Βάλε τον Sean Bean για Big Boss, να πέσουν τα τσιμέντα.


(Ας είναι ο καλός μια φορά.)
#4 +1 Scorcher (Level 21) 31/03/2015 21:09
Quoting Professor_Severus_Snape:
Βάλε τον Sean Bean για Big Boss, να πέσουν τα τσιμέντα.


(Ας είναι ο καλός μια φορά.)



ΝΑΙ ρε φίλε! Μέσα στο μυαλό μου είσαι.
#5 Big Boss (Level 11) 31/03/2015 22:14
"Το σενάριο της ταινίας θα το γράψει ο Jay Basu (Fast Girls, Monsters: Dark Continent)" OXI! το σενάριο είναι ο βασικότερος παράγοντας του metal gear και ο τύπος έχει πάρει ΤΕΣΑΡΙΑ στο imdb..Ελπίζω τουλάχιστον να έχει παίξει όλα τα παιχνίδια και να ξέρει τι κάνει..αν και δεν μπορώ να εμπιστευτώ σχεδόν κανέναν απόλυτα για την δημιουργία ενός τόσο περίπλοκου σεναρίου σαν του metal gear! μακάρι να είναι αρκετά πωρωμένος με mgs ώστε να μεταφέρει έστω μια μέτρια ταινία στην μεγάλη οθόνη..γιατί να μην είναι σεναριογράφος ο Kojima? ίσως γιατί δεν ειδικεύεται σε ταινίες! επίσης ποιο από όλα τα metal gear θα διαδραματιστεί? εγώ πιστεύω η το ένα από τα δυο πρώτα για το msx (metal gear και metal gear 2:solid snake) στα οποία λόγω της έλλειψης σεναρίου (ειδικά το πρώτο) θα έχει πολλά στοιχεία αποκλειστικά του σεναριογράφου.Τ ο οποίο επίσης σημαίνει ότι με το παραμικρό λάθος καταστρέφει την ταινία μιας και θα είναι "prequel" μια τεράστιας και περίπλοκης "κληρονομιάς" παιχνιδιών που έχουν ολόκληρους τόμους γεγονότων στο story.Άμα πάλι δεν θα είναι ένα από τα δυο τότε μαντεύω ότι θα διαδραματίσουν το metal gear solid για ps1 η το metal gear solid 3:snake eater!
#6 Adam_Pap (Level 18) 03/04/2015 10:39
Θελει πολυ προσοχη αν το κανουν ταινια,μη βγει καμια πατατα! :-?
#7 donkrueger (Level 13) 14/07/2015 20:11
Πιστεύω ο christian Bale θα ήταν ο ιδανικός για τον ρόλο του Big Boss
#8 ashbringer (Level 25) 21/02/2017 17:09
Ο ηθοποιός δεν χρειάζεται να είναι κάποιος γνωστός αρκεί να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν στο καστινγκ και να βρούν τους κατάλληλους ηθοποιούς προκειμένου να αποδοθούν οι χαρακτήρες όσο πιο πιστά γίνεται στην μεγάλη οθόνη.Δεδομένου των αποτυχιών μεταφορών παιχνιδιών στο σινεμά με πιο πρόσφατη την ταινία Assassin's Creed πρέπει να δώσουν πολύ μεγάλη βάση στην παραγωγή και σκηνοθεσία της ταινίας.
#9 RipAndTear (Level 7) 24/02/2017 17:07
Αν πάει σαν σύμβουλος ο Kojima τότε επισήμως μπορούμε να πούμε ότι η ταινία θα είναι safe as fuck!
#10 ashbringer (Level 25) 01/09/2017 11:03
Πολύ σημαντική δήλωση.Μακάρι να σεβαστεί απόλυτα το έργο του Hideo και να μας δώσει ταινιάρα.
#11 Dovahkiin (Level 22) 01/09/2017 14:41
Θέλουμε να δούμε κάτι πολύ δυνατό, οι μετριότητες σε τέτοιες μεταφορές παιχνιδιών δε χωράνε.
#12 Nemesis11 (Level 9) 02/07/2020 18:42
Ρε τι ταινίες και πράσινα άλογα.......... ............... .κάντε εκεί ένα Remake το Metal Gear Solid του 1998 να γουστάρουμε λέμε!!
#13 TheReaper (Level 23) 02/07/2020 22:34
Δεν είναι δύσκολο μόνο το να κάνεις μια ταινία οπως λέει ο φίλτατος. Είναι δύσκολο να καταφέρεις να χωρέσεις τις πληροφορίες ολόκληρης σειράς που πήρε δυο δεκαετίες να ολοκληρωθεί. Εάν δεν γίνουν πολλαπλές ταινίες, δεν έχει νόημα για μένα. Θα προκαλέσει σύγχυση σε όσους δεν έχουν ιδέα από το παιχνίδι.
Notification