Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Anime σειρά Assassin's Creed

Anime σειρά Assassin's Creed

Wednesday, 05 Jul 2017  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Manos   | (3 σχόλια)
Manos

Manos  

Workstorm.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d2/1f/51/ac-anime-12-1499282903.jpg
 

Anime σειρά Assassin's Creed

Από παραγωγό του Hollywood.

Ο παραγωγός του Hollywood Adi Shankar (Dredd, Lone Survivor, The Voices κ.α.) ανακοίνωσε σήμερα το νέο του project που θα είναι σειρά anime για το Assassin's Creed.

Η σειρά θα είναι βασισμένη στο δημοφιλές Action-Adventure της Ubisoft αλλά θα βασίζεται σε διαφορετική ιστορία. Ο Shankar είναι fan του Assassin's Creed, το οποίο και παίζει από την πρώτη του έκδοση. Επίσης συνεργάζεται και με την σειρά Castlevania του Netflix, η οποία ξεκινάει στις 7 Ιουλίου. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν το anime είναι μια ξεχωριστή παραγωγή ή αν οι προηγούμενες αναφορές για την τηλεοπτική σειρά Assassin's Creed αφορούσαν τελικά το anime. Μένει να δούμε τι ισχύει.

Μάθετε περισσότερα για την τηλεοπτική σειρά Assassin's Creed. Συζητήστε για το Assassin's Creed στο cinema και στην τηλεόραση σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 05/07/2017 22:51
Ελπίζω να μη βγει προχειροδουλειά και ξενερώσουμε...
#2 ashbringer (Level 25) 07/07/2017 11:48
Δώστε πόνο και δώστε μας ότι καλύτερο μπορείτε απο το lore του assassin's creed.
#3 Dovahkiin (Level 22) 07/07/2017 14:44
Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ στη ζωή μου anime (ναι, είμαι από αυτά τα άτομα) αλλά το συγκεκριμένο δεν το χάνω. Εύχομαι τα καλύτερα!
Notification