Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινία Pokemon: I Choose You

Ταινία Pokemon: I Choose You

Tuesday, 01 Aug 2017  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/d3/1e/3266759-pokemon2Bthe2Bmovie2Bi2Bchoose2Byou-key2Bart-12-1501614416.jpg
 

Ταινία Pokemon: I Choose You

Έρχεται τον Νοέμβριο.

Ένα χρόνο μετά την επιτυχία του Pokemon Go, η The Pokemon Company ανακοίνωσε την 20η ταινία Pokemon με τίτλο  Pokemon: I Choose You.

Θα προβληθεί στις αίθουσες για μόλις δύο ημέρες, στο διάστημα 5-6 Νοεμβρίου (αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει και στην Ελλάδα).

Η ιστορία θα αφορά φυσικά τον Ash, τον πιο γνωστό εκπαιδευτή Pokemon και την πρώτη του γνωριμία με τον Pikachu, στην αναζήτηση του Ho-Oh, το Legendary Pokemon το οποίο ο Ash είδε στο τέλος του πρώτου anime επεισοδίου. Οι Brock και Misty δυστυχώς δεν θα εμφανιστούν στην ταινία. Πρόκειται για δύο πολύ γνωστούς φίλους του Ash, που γνωρίζετε καλά όσοι έχετε δει το ομώνυμο anime. Αντ' αυτού ο πρωταγωνιστής θα συναντήσει τους Verity και Sorrel. Επίσης, στην ταινία θα εμφανιστεί το Marshadow, το νέο μυθικό Pokemon που είδαμε στο Sun and Moon.

Η ταινία θα εμφανιστεί στην Ιαπωνία στις 15 Ιουλίου και ελπίζουμε να την δούμε στη χώρα μας τον Νοέμβριο. 

Διαβάστε το review του Pokemon Go και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification