Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Τηλεοπτική σειρά Street Fighter

Τηλεοπτική σειρά Street Fighter

Sunday, 25 Mar 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f3/00/f0/street-fighter-assassins-fist-still-9600-5-1521984818.jpg
 

Τηλεοπτική σειρά Street Fighter

Από τους παραγωγούς του Street Fighter: Assassin’s Fist.

Σύμφωνα με το Deadline Hollywood, ετοιμάζεται μια τηλεοπτική σειρά Street Fighter από την Entertainment One, εταιρεία παραγωγής της επιτυχημένης σειράς Street Fighter: Assassin’s Fist που ξεκίνησε το 2014 και απολαύσαμε στο YouTube.

Η Capcom έχει υποστηρίξει την Entertainment One δίνοντας την συγκατάθεσή της. Η τηλεοπτική σειρά θα βασίζεται στην ιστορία του Street Fighter 2 που κυκλοφόρησε το 1991 και θα παρουσιάσει τις ιστορίες κλασικών χαρακτήρων, όπως οι Ryu, Ken, Honda, Blanka, Guile, Chun-Li, Zangief, Dhalsim, Balrog, Vega, Sagat και M. Bison.

Ο πρόεδρος της Entertainment One, Mark Gordon, θα βρίσκεται στην παραγωγή του του project. Η Mark Gordon Company έχει δημιουργήσει ταινίες, όπως η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν και Speed. Αυτή την περίοδο έχει μεταξύ άλλων την παραγωγή των Grey's Anatomy και Quantico.

Θα αναμένουμε νεότερα με ανυπομονησία. Προς το παρόν συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά Street Fighter στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 21) 25/03/2018 16:46
Η σειρά ήταν καλή; Την έχει δει κανείς; Αν είναι να τη δω και αυτή και μετά να περιμένω για την καινούρια σειρά.
Notification