Ταινία The Lion King remake

Tuesday, 04 Jun 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cf/03/91/the-lion-king-remake-7-1542968740.jpg
 

Ταινία The Lion King remake

Νέο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/11/19] Η Disney ετοιμάζει remake του The Lion King και για τον σκοπό αυτό κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Όσοι έχετε δει την ταινία του 1994 (λογικά σχεδόν όλοι σας) πραγματικά θα συγκινηθείτε

Όσο για τους voice actors, ο Donald Glover θα υποδυθεί τον Simba, η Beyonce την Nala, ο Chiwetel Ejiofor τον Scar και η Alfre Woodard την μαμα της Simba, Sarabi. Σκηνοθέτης θα είναι ο Jon Favreau, ο οποίος σκηνοθέτησε και το “The Jungle Book” του 2016. Το remake προβάλλεται στα πλαίσια διαφόρων παραγωγών της Disney που γίνονται επίσης remake, όπως το Beauty and the Beast του 2017 και των επερχόμενων Dumbo, Aladdin, Lady and the Tramp και Mulan που θα έρθουν τα προσεχή χρόνια.

[UPDATE: 10/4/19 - Νέο τρέιλερ και η ημερομηνία κυκλοφορίας] Το νέο τρέιλερ του The Lion King μας δίνει περισσότερη από την δράση.

Ενώ μόνο ο Mufasa (την φωνή του οποίου κάνει ο James Earl Jones για άλλη μια φορά) είχε μερικές γραμμές στο πρώτο τρέιλερ, σε αυτό επιτέλους βλέπουμε και άλλους χαρακτήρες να μιλάνε.

To cast των ηθοποιών που συμμετέχουν περιλαμβάνει τον Donald Glover ως Simba, την Beyonce ως Nala, τον Seth Rogen ως Pumba και τον Billy Eichner ως Timon. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο σινεμά στις 19 Ιουλίου.

[UPDATE 2: 31/5/19 - Κυκλοφόρησαν αφίσες χαρακτήρων και νέο τρέιλερ] Η Disney κυκλοφόρησε ένα σετ αφισών με τους χαρακτήρες της ταινίας καθώς και ένα νέο τρέιλερ. Όπως θα δείτε και παρακάτω οι αφίσες φαίνονται τρομακτικά αληθοφανείς και εντυπωσιακές όπως άλλωστε μας έκανε να νιώσουμε και το αρχικό τρέιλερ. Δείτε παρακάτω τις αφίσες και το νέο τρέιλερ.

[UPDATE 3: 4/6/19 - Νέο τρέιλερ] Δείτε το νέο, σύντομο τρέιλερ της ταινίας The Lion King.

Η νέα ταινία The Lion King αναμένεται στις αίθουσες τον Ιούλιο.

Συζητήστε για την ταινία The Lion King στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 23/11/2018 13:21
Δεν συμφωνώ καθόλου με τα remake του cinema!Το έχω ξανά πει απλά δεν έχουν πλέον ιδέες για ταινίες και ξανά προβάλουν τα ίδια.
#2 Astro (Level 17) 10/04/2019 22:29
Τι θα γίνει ρε Disney θα αφήσεις και καμιά ταινία σου χωρίς remake;
Notification