Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Animated σειρά Warhammer 40.000: Angels of Death

Animated σειρά Warhammer 40.000: Angels of Death

Friday, 24 Jan 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e6/79/27/animates-series-warhammer-100-1579903538.jpg
 

Animated σειρά Warhammer 40.000: Angels of Death

Δείτε το πρώτο teaser trailer. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 17/12/18] Η Games Workshop έχει στα σκαριά μια animated σειρά βασισμένη στην πολυαγαπημένη σειρά video games Warhammer 40.000.

To Angels of Death θα είναι η πρώτη επίσημη σειρά Warhammer, καθώς δεν είναι fan-made αλλά επίσημα licensed. Το project έχει αναλάβει η ομάδα που μας έφερε τη δημοφιλή fan-made σειρά Helsreach, καθώς και μια live-action ταινία που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο. Η ιστορία θα ακολουθεί μια ομάδα Blood Angels Space Marines, σε σενάριο ενός από τους συγγραφείς που εργάζονται στα genre fiction βιβλία της σειράς Black Library της Games Workshop .

"Δίνουμε ζωή στο βλοσυρό σκότος του μακρινού μέλλοντος όπως ποτέ άλλοτε," γράφει η Games Workshop στο επίσημο blog της. "Ετοιμαστείτε για επικές μάχες, ηρωικές θυσίες, τόνους εκρήξεων, άγριες, σώμα με σώμα μονομαχίες με chainswords και παθιασμένους διαλόγους που θα βάλουν φωτιά στο στομάχι σας και θα σας κάνουν να νιώθετε ότι η καρδιά σας πάει να σπάσει."

Σύμφωνα με την δήλωση του cinematic designer της επερχόμενης σειράς Richard Boylan, δημιουργό της fan-made Warhammer ταινίας Guardsman, η παραγωγή έχει budget και υποστήριξη από την Games Workshop. Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δημοφιλές κανάλι Warhammer TV στο YouTube κατά τη διάρκεια του 2019.

[UPDATE: 18/7/19 - H παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς Warhammer αρχίζει] Η τηλεοπτική σειρά του Warhammer 40.000 θα επικεντρώνεται σε μια νουβέλα βασισμένη στον Gregor Eisenhorn.

H εταιρία ανάπτυξης Games Workshop ανακοίνωση την συνεργασία της με την Frank Spotnitz’s Big Light Productions, για την παραγωγή μιας live-action τηλεοπτικής σειράς βασισμένη στο Warhammer 40.000 universe, το Eisenhorn. Τα studio παραγωγής Frank Spotnitz είναι γνωστά για την δημιουργία του Man in the High Castle του Amazon TV.

Η σειρά θα επικεντρωθεί στην φαντασία, τα sci-fi σκηνικά, πολύ δραμα και έγκλημα, τα οποία προσπαθεί να εξιχνιάσει με την ομάδα του ο Inquisitor Gregor Eisenhorn. O ίδιος θα βρεθεί αντιμέτωπος με εξωγήινους, επικίνδυνες αιρέσεις και δαίμονες, που έχουν σκοπό την καταστροφή του ανθρώπινου είδους. Ο συγγραφέας του μυθιστορήματος στο οποίο βασίζεται η σειρά, Dan Abnett, δήλωσε για την σειρά τα εξής: "O Gregor Eisenhorn είναι μια αδυσώπητη δύναμη μέσα στο σκοτεινό σύμπαν του Warhammer. Ένας καταστροφέας δαιμόνων και αιρέσεων, είναι αδυσώπητος, αφοσιωμένος και γίνεται πολύ ισχυρός. Η πρόκληση που έπρεπε να αντιμετωπίσω όταν άρχισα να γράφω την ιστορία, ήταν η πολυπλοκότητα του χαρακτήρα, ώστε να μην είναι ένας απλός, αδίστακτος αφανής ήρωας που φαίνεται. Η μάχη του εναντίον του Warp, τον οδηγεί σε σκοτεινά μέρη και τον αναγκάζει να αναρωτηθεί για το καθήκον που έχει αναλάβει, την θεωρία του για το Imperium αλλά και την ιδία του την ταυτότητα. Η ιστορία δίπλα στον Eisenhorn δεν είναι μόνο οι περιπέτειες, που θα σας καταπλήξουν, αλλά και το ταξίδι που φτάνει τον χαρακτήρα στα όρια του ώστε να καταλήξει στο τι ακριβώς είναι και ποσό δυνατή είναι η πίστη του στις αξίες που πιστεύει".

[UPDATE: 24/1/20 - Teaser trailer] Η Games Workshop παρουσίασε ένα νέο teaser trailer για την animated σειρά του Warhammer. Το τρέιλερ παρουσιάστηκε στην έκθεση Las Vegas Open gaming.

Η σειρά αναπτύσσεται από την ίδια ομάδα που μας έδωσε και την ταινία Helsreach. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί τα μέλη του Warhammer StoryForge, μιας ομάδας συγγραφέων που παλιότερα δούλευαν σε νουβέλες της σειράς Black Library.

 

 

Δείτε και την ταινία μικρού μήκους Guardsman του Richard Boylan.

Διαβάστε ακόμη τα reviews των Dawn of War III και Inquisitor - Martyr, τα πιο πρόσφατα video games που διαδραματίζονται στον κόσμο του Warhammer 40.000 και συζητήστε για το δημοφιλές επιτραπέζιο Strategy στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification