Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Σειρά Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix

Σειρά Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix

Tuesday, 27 Oct 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3b/0d/80/resident-evil-infinite-darkness-netflix-1-65-1603794830.jpg
 

Σειρά Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix

Θα διεξάγεται στο σύμπαν των games. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/1/19] Το Netflix ετοιμάζει μία σειρά αφιερωμένη στο Resident Evil.

Αναφορές της Deadline υποστηρίζουν πως το σχετικό show βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και θα αποτελεί exclusive περιεχόμενο του Netflix, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Constantin Film. Η ίδια εταιρεία είχε δημιουργήσει στο παρελθόν τις ταινίες Resident Evil με πρωταγωνίστρια την Mila Jovovich και έκτοτε αναζητούσε τρόπο να μας προσφέρει ένα reboot για το franchise. Σύμφωνα με την Deadline, θα εξερευνηθούν οι “σκοτεινές δουλειές” της Umbrella Corporation. Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα, αλλά είναι πολλές οι πηγές που έχουν για σίγουρη αυτή την σειρά.

Παράλληλα κυκλοφόρησε μία live-action ταινία του Resident Evil 2 Remake. Εμπνεύστηκε από το αντίστοιχο τρέιλερ του 1981 παραγωγής George A. Romero, που είχε δημιουργηθεί για την αρχική έκδοση του παιχνιδιού το 1998. Μπορεί το παραπάνω βίντεο να είναι ολιγόλεπτο, αλλά παραμένει ευχάριστο στο μάτι και άκρως αντιπροσωπευτικό για το παιχνίδι που μόλις κυκλοφόρησε.

[UPDATE: 8/2/20 - Δημοσιεύθηκε η περιγραφή] Το Netflix δημοσίευσε την περιγραφή της σειράς Resident Evil που ετοιμάζει, αλλά στη συνέχεια την αφαίρεσε, είτε γιατί έκανε κάποιο λάθος, είτε για να δημιουργήσει ντόρο.

Ο λογαριασμός του Resident Evil Wiki στο Twitter αποκάλυψε την πληροφορία αυτή από το Media Center του Netflix. Η περιγραφή έλεγε: "Η πόλη του Clearfield, βρισκόταν στη σκιά τριών μεγαθήριων, των Umbrella Corporation, του παροπλισμένου άσυλου Greenwood και της Washington, D.C. Σήμερα, 26 χρόνια μετά την ανακάλυψη του T-Virus, τα μυστικά των τριών οργανώσεων θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται στα πρώτα σημάδια έξαρσης της επιδημίας του T-Virus".

θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2019, το Deadline ανέφερε ότι στόχος της σειράς είναι να επεκτείνει την ήδη γνωστή ιστορία που υπάρχει στο σύμπαν του Resident Evil.

[UPDATE 2: 27/8/20 - Θα έχει τα Wesker Kids] Το Netflix αποκάλυψε ότι η σειρά Resident Evil θα έχει τα Wesker Kids, όταν μετακομίζουν στη Raccoon City. Το 

Το σενάριο θα διεξάγεται σε δύο timelines. Στη μία θα έχουμε τις 14χρονες έφηβες αδερφές Jade και Billie Wesker, οι οποίες θα μετακομίζουν στη νέα Raccoon City. Εκεί θα ανακαλύψουν ότι ο πατέρας τους κρύβει σκοτεινά μυστικά, τα οποία θα μπορούσαν...να καταστρέψουν τον κόσμο. Στη δεύτερη timeline θα βρισκόμαστε μιάμιση δεκαετία μετά, όταν η Jade Wesker θα παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο μολυσμένο από τον ιό T-Virus. Στον πλανήτη θα έχουν απομείνει λιγότερο από 15 εκατομμύρια άνθρωποι και πάνω από 6 δις ζόμπι, δηλαδή άνθρωποι μολυσμένοι από τον ιό T-Virus! Η Jade θα κοντεύει 30 και θα προσπαθεί να επιβιώσει, ενώ τα μυστικά που αφορούν τον πατέρα της, την αδερφή της και την ίδια θα συνεχίζουν να την στοιχειώνουν.

[UPDATE 3: 27/9/20 - Έτος κυκλοφορίας και τρέιλερ] Η Capcom ανακοίνωσε ότι η σειρά Resident Evil θα ονομάζεται Resident Evil: Infinite Darkness και ότι θα προβληθεί στο Netflix το 2021. Παράλληλα, παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ.

Η σειρά Resident Evil στο Netflix θα έχει 8 επεισόδια διάρκειας μίας ώρας. Ο συγγραφέας είναι ο Andrew Dabb (Supernatural) και η σκηνοθέτρια -τουλάχιστον για τα δύο πρώτα επεισόδια- η Bronwen Hughes (Breaking Bad).

[UPDATE 4: 27/10/20 – Θα διεξάγεται στο σύμπαν των games] Στην σειρά του Netflix, Resident Evil: Infinite Darkness, θα πρωταγωνιστούν οι Leon Kennedy και Claire Redfield από το Resident Evil 2 και θα βασίζεται στην ιστορία του παιχνιδιού.

Ο επίσημος λογαριασμός του Netflix στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία με τους δυο πρωταγωνιστές και μας ενημέρωσε ότι η CGI μεταφορά του Survival Horror θα βασίζεται στον κόσμο των games της Capcom. Αυτό σημαίνει ότι λογικά θα διαδραματίζεται μεταξύ των Resident Evil 2 και 4, αν και το ακριβές storyline δεν έχει επισημοποιηθεί.

 

 

Το tweet δεν αποκαλύπτει περαιτέρω πληροφορίες για την μεταφορά και ίσως η χρήση της λέξης "biohazards" αντί για "zombies", μπορεί να σημαίνει κάτι πιο βαθύ, αφού η συγκεκριμένη λέξη χρησιμοποιείται για την Ιαπωνική έκδοση των παιχνιδιών, ενώ είναι και ο υπότιτλος του Resident Evil 7: Biohazard.

Η σειρά Resident Evil στο Netflix θα έχει 8 επεισόδια διάρκειας μίας ώρας και θα κυκλοφορήσει το 2021. Ο συγγραφέας είναι ο Andrew Dabb (Supernatural) και η σκηνοθέτρια -τουλάχιστον για τα δύο πρώτα επεισόδια- η Bronwen Hughes (Breaking Bad).

Διαβάστε περισσότερα για το remake του Resident Evil 2 και συζητήστε για την σειρά Resident Evil: Infinite Darkness στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 09:05
Αν κινείται στο ύφος των εκπληκτικών πρώτων παιχνιδιών πιστεύω ότι θα αξίζει .Το 2021 θα περάσουμε απο τον κορωνοιό στον tvirus . :lol:
#2 ashbringer (Level 25) 28/10/2020 09:21
Η σκηνοθέτρια απο Breaking Bad .Πολύ καλά νέα τουλάχιστον για τα πρώτα επεισόδια.
Notification