Φήμη για ταινία Cyberpunk 2077

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη για ταινία Cyberpunk 2077

Φήμη για ταινία Cyberpunk 2077

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημιουργού.

 Αν μετά την παρουσία του Keanu Reeves στην E3 2019, σας άνοιξε η όρεξη για...ταινία Cyberpunk 2077, τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα.

Ο δημιουργός του Cyberpunk 2077, Mike Pondsmith, δήλωσε τα εξής: "Δεν μπορώ να πω τίποτα σχετικά με την παραχώρηση δικαιωμάτων της ταινίας. Αλλά με τον Keanu Reeves να συμμετέχει, αυτό είναι πιθανό. Γνωρίζω επίσης μετά από τόσα χρόνια ότι ο παραγωγός θα πρέπει να προσαρμόζεται σε κάθε μέσο παραγωγής (σ.σ. είτε φτιάχνει game, είτε ταινία) για να αποδώσει. Για παράδειγμα το τι θα κάνουμε σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είναι διαφορετικό απ' ότι σε video game. Υπάρχουν πράγματα που γίνονται εύκολα στα επιτραπέζια αλλά όχι στα games και το αντίστροφο. Και αυτό θα αλλάξει αντίστοιχα αν δημιουργήσουμε μια ταινία. Αυτό που περιμένω να δω θα είναι διαφορετικό".

Το Cyberpunk 2077 θα είναι η πρώτη μεγάλη δουλειά του Mike Pondsmith και ήδη έχει πάρει υψηλό hype. Αναμένεται στις 16 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για τον ρόλο του Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077.

Ακόμη, διαβάστε περισσότερα για το Cyberpunk 2077 και για την Cyberpunk 2077 Collector's Edition και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

Δείτε ακόμη την συνέντευξη του GameWorld για το Cyberpunk 2077.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification