Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Σειρά The Witcher: Η σκηνή με την μπανιέρα

Σειρά The Witcher: Η σκηνή με την μπανιέρα

Thursday, 31 Oct 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6b/ca/be/the-witcher-geralt-77-1572542958.jpg
 

Σειρά The Witcher: Η σκηνή με την μπανιέρα

Στο νέο τρέιλερ! Διαβάστε το πότε θα κυκλοφορήσει.

[Αρχική δημοσίευση: 22/7/19] Η σκηνή από την αρχή του The Witcher 3: Wild Hunt στην οποία ο Geralt βρίσκεται στην μπανιέρα και χαλαρώνει, είναι πλέον από τις πιο αναγνωρίσιμες της σειράς. Η Lauren Schmidt Hissrich, υπεύθυνη παραγωγής της σειράς στο Netflix, δήλωσε πως αυτή η μπανιέρα υπάρχει αλλά δεν θα δώσει πληροφορίες για το ποιος θα την χρησιμοποιήσει και με ποιον τρόπο.

Στο The Wild Hunt είχαμε δει πως σε αυτή την σκηνή βρίσκεται ο Geralt μέσα στην μπανιέρα με την Yennefer να είναι δίπλα του και να μιλάνε (no spoilers). Άρα θα μπορούσε αυτό να σημαίνει κάτι για την χρονική περίοδο που θα συμβαίνουν τα γεγονότα στην σειρά The Witcher του Netflix; Δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες, μόνο το ότι λογικά θα δούμε αρκετό γυμνό περιεχόμενο, όπως έχει ειπωθεί από παραγωγούς της σειράς.

[UPDATE 21: 31/10/19 - Παρακολουθήστε το trailer του The Witcher] Σήμερα κυκλοφόρησε το trailer της σειράς The Witcher από το Netflix. 
Όλο και μεγαλύτερο το ενδιαφέρον για την αναμενόμενη σειρά του Netflix, με το trailer να δίνει μια γεύση από διάφορες σκηνές της σειράς όπως σκηνές μάχης, προσεγμένες ενδυμασίες και μικρούς διαλόγους.

Ημερομηνία κυκλοφορίας 20 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά The Witcher του Netflix.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification