Ταινία Star Trek

Wednesday, 20 Nov 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/44/c9/d8/new-star-trek-movie-gameworld-31-1574262688.jpg
 

Ταινία Star Trek

Το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς είναι καθ΄οδόν.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από τρία χρόνια και την τελευταία ταινία Star Trek δεν είχαμε κάποια επίσημη εξέλιξη, ωστόσο σήμερα τα πλάνα άλλαξαν απότομα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline o παραγωγός των Fargo, X-Men Legion, Noah Hawley, βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με την με τους παραγωγούς του Star Trek, για την ενδεχόμενη συγγραφή και παραγωγή του τέταρτου κεφαλαίου της σειράς ταινιών. Η εταιρία παραγωγής που έχει ο Noah ονομάζετε 26 Keys και σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέκυψαν θα συνεργαστεί με την εταιρία του JJ Abrams, Bad Robot, για την δημιουργία του νέου Star Trek.

Να θυμίσουμε ότι πριν ακόμα κυκλοφορήσει η τρίτη ταινία, είχε επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει και τέταρτη. Ωστόσο αργότερα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει μια ταινία Star Trek με παραγωγή από τον Quentin Tarantino. Η νέα ταινία δεν θα έχει σχέση με αυτή του Tarantino που θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά. Η τέταρτη ταινία Star Trek είχε συμφωνηθεί ότι θα σκηνοθετηθεί από την SJ Clarkson, η οποία ανέλαβε την παραγωγή του Game of Thrones, αναβάλλοντας πολλά από τα σχέδια των παραγωγών του Star Trek. Στην επερχόμενη ταινία θα λάβουν μέρος οι Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban και Zoe Saldana. Ο μόνος που είχε πρόβλημα με το συμβόλαιο του ήταν ο Chris Pine, αλλά φαίνεται να ανανέωσε την συνεργασία του. Δυστυχώς, ο Anton Yelchin έχει φύγει από την ζωη και θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια από την βασική ομάδα των πρωταγωνιστών.

Διαβάστε περισσότερα για την νέα ταινία Star Trek στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification