Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ημερομηνία προβολής για την ταινία Uncharted

Ημερομηνία προβολής για την ταινία Uncharted

Friday, 22 Jan 2021  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0f/f8/63/mark-wahlberg-uncharted-23-1580057613.jpg
 

Ημερομηνία προβολής για την ταινία Uncharted

Καθυστερεί για το 2022. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/8/15] Σύμφωνα με το Variety, η ταινία Uncharted θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου του 2017.

Καλό θα ήταν βέβαια να δούμε κάποια τρέιλερ και να μάθουμε περισσότερα για τους ηθοποιούς, ώστε να πειστούμε. Η προηγούμενη ημερομηνία που είχε διαρρεύσει αφορούσε τον Ιούνιο του 2016. Σεναριογράφος φέρεται να είναι (σύμφωνα με το Imdb) ο David Guggenheim (Safe House και Stolen).

[UPDATE: 3/9/16 - Καθυστέρηση στην κυκλοφορία] Σύμφωνα με το Comingsoon.net, η Sony δεν θα κυκλοφορήσει την ταινία Uncharted τον Ιούνιο του 2017.

Ο Joe Carnahan που θα γράψει το σενάριο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα αναλάβει έγκαιρα τον ρόλο του, αφού είναι απασχολημένος με την ταινία Bad Boys for Life που θα βγει στις αίθουσες το 2018. Η Sony έχει μεταθέσει στο ημερολόγιό της την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, ενώ είναι ακόμη άγνωστο το πλήρες cast των ηθοποιών. Οι ήδη γνωστοί παραγωγοί είναι οι Charles Roven, Avi Arad και Alex Gartner, ενώ το project επιβλέπει από πλευράς Sony ο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος, Jonathan Kadin.

[UPDATE 2: 7/6/19 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η ταινία Uncharted θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Την ίδια μέρα κυκλοφορεί και το remake του West Side Story από τον Steven Spielberg, γεγονός που σίγουρα θα ασκήσει πίεση στο box office. 

[UPDATE 3: 26/1/20 - Έρχεται τον Μάρτιο του 2021...εκτός απροόπτου] Οι πολλαπλές αλλαγές σκηνοθετών έφεραν και μετάθεση στην ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας Uncharted.

Σύμφωνα με την Sony Pictures, η ταινία θα έρθει στις αίθουσες στις 5 Μαρτίου 2021. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία βρίσκεται στο κυνήγι νέου σκηνοθέτη, για ένα project που ετοιμάζεται...εδώ και 12 χρόνια.

[UPDATE 4: 27/4/20 - Έρχεται τον Ιούλιο του 2021] Η Sony, για άλλη μια φορά, μετέθεσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης ταινίας Uncharted.

Η Sony, αυτή την φορά δε μετέθεσε την ημερομηνία κυκλοφορίας πιο πίσω, αλλά μπροστά, στις 16 Ιουλίου 2021. Η Action-Adventure ταινία, ήταν προγραμματισμένη για να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου 2021, άρα θα την δούμε τρείς μήνες νωρίτερα. Η αλλαγή της ημερομηνίας προέκυψε από το γενικότερο “ταρακούνημα” που δέχτηκε η Sony λόγω των καταστάσεων που επικρατούν.

Η ταινία Uncharted βρίσκεται ουσιαστικά στα στάδια παραγωγής από το 2008, όμως φαίνεται ότι η κυκλοφορία της πλησιάζει. Μετά από τις επτά αλλαγές σκηνοθετών και διαφόρων σεναριογράφων, δεν είμασταν σίγουροι ότι θα την βλέπαμε, αλλά η Sony μας εφησυχάζει με την μετάθεση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της ταινίας στον Ιούλιο του 2021.

[UPDATE 5: 22/1/21 - Καθυστερεί για το 2022] Σύμφωνα με το Deadline, το Uncharted είναι μία από τις ταινίες της Sony που πήραν αναβολές λόγω της πανδημίας.

Άλλες ταινίες που επίσης θα πάρουν αναβολές είναι τα Peter Rabbit 2: The Runaway και Ghostbusters: Afterlife. Ο βασικός λόγος των αναβολών είναι η πανδημία, καθώς τα σινεμά είναι ή κλειστά ή προσελκύουν αρκετά λιγότερο κόσμο σε σχέση με παλιότερα. Αν και κάποιες streaming υπηρεσίες προσφέρουν κάποιες εναλλακτικές, η Sony προτιμάει να ανοίξουν τα σινεμά πριν κυκλοφορήσει την ταινία Uncharted.

Η ταινία Uncharted θα προβληθεί τον Φεβρουάριο του 2022.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία Uncharted.

Δείτε τα reviews όλων των Uncharted games. Συζητήστε περισσότερα για την ταινία Uncharted σε αυτό το forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:20
Αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη .Ας ελπίσουμε πως το 2022 θα είναι καλύτερο.
Notification