Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινία Call of Duty

Ταινία Call of Duty

Monday, 17 Feb 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3b/37/d1/call20of20duty20movie-83-1581940648.jpg
 

Ταινία Call of Duty

Από τους σεναριογράφους των Joker και Sicario.

Μπορεί η ταινία Call of Duty να μην είναι πρώτη προτεραιότητα για την Activision, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παραμελείται. Ο σκηνοθέτης Stefano Sollima, αναφέρει σε νέα του συνέντευξη ότι η ταινία δράσης βρίσκεται σε αναμονή καθώς οι εταιρείες αποφασίζουν το πώς θα κινηθούνε.

Ο Sollima αναφέρει ότι η καθυστέρηση είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό στις ταινίες του Hollywood αφού χρειάζεται πολύς χρόνος για να ενωθούν τα κομμάτια. Η ταινία Uncharted για παράδειγμα έχει βρεθεί σε διάφορα στάδια παραγωγής για πάνω από μια δεκαετία και έχει αλλάξει ήδη εφτά σκηνοθέτες. Ο ίδιος αναφέρει επίσης ότι έγραψε το σενάριο του Call of Duty μαζί με το Scott Silver, ο οποίος έχει γράψει τα σενάρια των Joker και The Fighter τα οποία απονεμήθηκαν με βραβείο Όσκαρ.

Η ταινία θα είναι παραγωγή της Activision Blizzard Studios που έχει βάση στο Beverley Hills και ευθύνεται για την μεταφορά του διάσημου FPS στην μεγάλη οθόνη.  Η Activision Blizzard Studios ιδρύθηκε το 2015, μετά την κυκλοφορία της ταινίας Warcraft. Επικεφαλής είναι η παραγωγός Stacey Sher (Garden State, The Hateful Eight) και ο πρώην executive της Disney, Nick van Dyk. Η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια ταινία ακόμα όμως έχει κάνει συμφωνία με το Netflix για το Skylanders Academy. Επιπλέον στην σελίδα του Nick van Dyk στο LinkedIn, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν την σειρά Diablo να έρχεται στο Netflix. Μία νέα σειρά βασισμένη στο Overwatch είναι επίσης καθ' οδόν σύμφωνα με την σελίδα του van Dyk.

Η Stacey Sher αναφέρει: “Το σχεδιάζουμε πολλά χρόνια. Έχουμε βάλει μαζί διάφορους συγγραφείς και σεναριογράφους για να μιλήσουμε για το προς τα πού πηγαίνουμε. Θα είναι μια ταινία που θα έχει την αίσθηση του Black Ops, η ιστορία πίσω από την ιστορία. Η σειρά Modern Warfare δείχνει περισσότερο το πώς είναι να μάχεσαι σε πόλεμο με τα μάτια του κόσμου στραμμένα πάνω σου. Επίσης μπορεί να έχει υβριδική μορφή.”

Διαβάστε τις προηγούμενες φήμες για την ταινία και συζητήστε για αυτήν στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification