Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Η ταινία John Wick: Chapter 4 θα καθυστερήσει για έναν ολόκληρο χρόνο

Η ταινία John Wick: Chapter 4 θα καθυστερήσει για έναν ολόκληρο χρόνο

Friday, 22 May 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/54/d7/john-wick-chapter-4-delayed-57-1588415450.jpg
 

Η ταινία John Wick: Chapter 4 θα καθυστερήσει για έναν ολόκληρο χρόνο

Οι εταιρείες παραγωγής της ταινίας ζημιώνονται με 50.5 εκατομμύρια δολάρια λόγω της πανδημίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/5/20] Η Lionsgate μετέφερε την επόμενη ταινία John Wick έναν χρόνο μετά, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Αν και αρχικά αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου 2021 τώρα το John Wick: Chapter 4 προγραμματίστηκε για τις 27 Μαΐου 2022.Η μετακίνηση της ημερομηνίας καθαρίζει το τοπίο για την άλλη ταινία δράσης του Keanu Reeves που ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα, η οποία είναι το The Matrix 4 από την Warner Bros.

Η Lionsgate καθυστέρησε και άλλες ταινίες της. Μία από αυτές είναι και το Spiral με τον Chris Rock και τον Samuel L. Jackson. Η ταινία τρόμου υποτίθεται θα έβγαινε στον κινηματογράφο στις 15 Μαΐου, όμως τώρα η Lionsgate την καθυστερεί μέχρι τον Μάιο του 2021, όπου την τοποθετεί στην αρχική ημερομηνία του John Wick 4.

Επιπλέον, η Lionsgate αυτή τη στιγμή δουλεύει και ένα spinoff της σειράς John Wick που θα ονομάζεται Ballerina και θα αφορά μία νεότερη assassin. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Len Wiseman, σκηνοθέτης του Underworld. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας.

[UPDATE: 22/5/20 –Η εταιρεία παραγωγής της ταινίας John Wick: Chapter 4 ζημιώνεται με 50 εκατομμύρια δολάρια λόγω της πανδημίας] Οι εταιρείες παραγωγής της ταινίας John Wick: Chapter 4, Lionsgate και Hunger Games films έβγαλαν ανακοίνωση ότι έχουν ζημιωθεί με 50.5 εκατομμύρια δολάρια λόγω του κορωνοϊού.

Ο CEO της Liongate, Jon Feltheimer, δήλωσε: "Ο αντίκτυπος της συνεχιζόμενης παγκόσμιας πανδημίας και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της έχουν προκαλέσει άνευ προηγουμένου οικονομική αβεβαιότητα όπου επηρεάζουν την επιχείρησή μας με πολλούς τρόπους".

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα ταινία Space Jam και συζητήστε για το John Wick 4 στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification