Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Τηλεοπτική σειρά Fallout

Τηλεοπτική σειρά Fallout

Thursday, 02 Jul 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/53/01/4a/fallout-tv-series-29-1593718837.jpg
 

Τηλεοπτική σειρά Fallout

Από τους δημιουργούς του Westworld, με τον Todd Howard ως επικεφαλής της παραγωγής.

Οι δημιουργοί του Westworld Jonathan Nolan και Lisa Joy, ετοιμάζουν μια τηλεοπτική σειρά Fallout, για λογαριασμό του Amazon.

Η σειρά ετοιμάζεται εδώ και χρόνια και "οι Nolan και Joy από την εταιρεία παραγωγής Kilter Films είναι οι κατάλληλοι" όπως δήλωσε ο Todd Howard, director της σειράς.

Οι Lisa Joy και Jonathan Nolan της Kilter Films έχουν δημιουργήσει το Westworld, ενώ για την ανάληψη της εν λόγω σειράς δήλωσαν: "Το Fallout είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα games όλων των εποχών. Κάθε κεφάλαιο μας έχει κοστίσει αμέτρητες ώρες για να φτιαχτεί και τις ώρες αυτές θα μπορούσαμε να τις είχαμε ξοδέψει με την οικογένεια και τους φίλους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Todd Howard και τους υπόλοιπους απίστευτα τρελούς συνεργάτες στη Bethesda για να ζωντανέψουμε αυτή τη σειρά στην οθόνη για την Amazon Studios".

Το δίδυμο των παραγωγών της Kilter Films θα συνεργαστεί στενά με τον Todd Howard, ο οποίος θα είναι επικεφαλής παραγωγής της σειράς και η ομάδα θα πλαισιωθεί από τον James Altman, director του τμήματος publishing στη Bethesda.

Διαβάστε περισσότερα για την πιθανότητα μιας ταινίας Fallout και συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification