Η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα είναι πιο κατανοητή

Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
 
0.0 ()
1
Η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα είναι πιο κατανοητή

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα είναι πιο κατανοητή

Σχολιάζει η παραγωγός της σειράς Lauren S. Hissrich.

Αν και η πρώτη σεζόν του The Witcher είναι μια από τις πιο πετυχημένες original σειρές του Netflix πολλοί θεατές εξέφρασαν δυσαρέσκεια στην κατανόηση καθώς οι ιστορίες των Geralt, Yennefer και Ciri συμβαίνουν σε διαφορετικά σημεία στον χρόνο.


Η παραγωγός της σειράς, Lauren Schmidt Hissrich, μίλησε για τα προβλήματα της πρώτης σεζόν και για τα σχέδια της δεύτερης. Αναγνώρισε τον αμφιλεγόμενο τρόπο αφήγησης και τα προβλήματα που δημιούργησε στο κοινό αν και συνεχίζει τον υποστηρίζει. Στην συνέχεις είπε πως η επόμενη σεζόν θα είναι πιο κατανοητή και πως οι χαρακτήρες θα βρίσκονται σε μια παρόμοια χρονική ροή αν και η σειρά θα εκτυλίσσεται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Αυτή είναι μια προσέγγιση που η Hissrich ανέφερε ως έναν διαφορετικό τρόπο και ελπίζει να αρέσει στους θεατές.


Όπως πρόσθεσε αργότερα η Lauren S. Hissrich οι ιστορίες των τριών χαρακτήρων θα μπλεχτούν παραπάνω δημιουργώντας αλλαγές στον τόνο της σειράς όπως μπλακ χιούμορ, ρομαντισμό και πιο έντονες συναισθηματικά στιγμές.

Διαβάστε για την δεύτερη σεζόν του The Witcher και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification