Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ο Ninja θέλει να παίξει σε ταινίες και να γίνει voice actor

Ο Ninja θέλει να παίξει σε ταινίες και να γίνει voice actor

Saturday, 01 Aug 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2a/51/5d/ninja-hollywood-movie-81-1596301417.jpg
 

Ο Ninja θέλει να παίξει σε ταινίες και να γίνει voice actor

Ο Αμερικανός έχει φιλοδοξίες για το Hollywood.

Ο Tyler Blevins (Ninja) είναι γνωστός από το Twitch, αλλά πλέον -σύμφωνα με το Hollywood Reporter- θέλει να επεκταθεί και στον κινηματογράφο και συγκεκριμένα να γίνει ηθοποιός ή voice actor του Hollywood (ακόμα και σε καρτούν).

Πέρυσι θυμίζουμε ότι συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι The Masked Singer και αποκλείστηκε από το πρώτο επεισόδιο. Είχε επίσης μία cameo εμφάνιση στο Free Guy του Ryan Reynolds, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και δείχνει διασταύρωση They Live, Ready Play One και γενικά ένα αποτέλεσμα στο στυλ ταινιών του Ryan Reynolds.

O Ninja διαβάζει σενάρια και καταγράφει και τις δικές του ιδέες, αλλά δεν πιέζει καταστάσεις. Θα προχωρήσει με τα επόμενα βήματά του "όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν". Αν οι ερμηνείες του φανούν δύσκολες επειδή δεν θα νιώθει άνετα, αυτό είναι κάτι που θα το δουλέψει. Τέλος, ο Ninja δεν έδωσε πληροφορίες για την πλατφόρμα στην οποία θα καταλήξει, αν δηλαδή αυτή θα είναι το Twitch, το YouTube ή κάποιο άλλο site.

Παρακολουθήστε την δωρεά του Ninja για τον κορωνοϊό και συζητήστε για τον Ninja στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification