Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινία Uncharted: Ο Antonio Banderas έχει κορωνοϊό

Ταινία Uncharted: Ο Antonio Banderas έχει κορωνοϊό

Tuesday, 11 Aug 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/86/1a/22/antonio-banderas-uncharted-movie-coronavirus-60-1597140913.jpg
 

Ταινία Uncharted: Ο Antonio Banderas έχει κορωνοϊό

Θα μείνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.

Τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ για την ταινία Uncharted, καθώς ο Antonio Banderas, ο οποίος συμμετέχει σε αυτή, έπαθε κορωνοϊό.

Ο Ισπανός ηθοποιός ανακοίνωσε ότι πάσχει από τον COVID-19 στα 60α του γενέθλια και δήλωσε ότι το μόνο σύμπτωμα που νιώθει είναι ότι αισθάνεται κουρασμένος. Ευτυχώς τα συμπτώματα είναι ήπια. Ελπίζουμε να ανακάμψει  γρήγορα και η καραντίνα στην οποία θα μπει για δύο εβδομάδες να μην επηρεάσει ιδιαίτερα τα γυρίσματα της ταινίας Uncharted, όπως και τους συναδέλφους του.

Ο Panderas δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος "πως θα ανακάμψει το συντομότερο δυνατό" και στην  καραντίνα που θα περάσει θα διαβάσει, θα συγγράψει και θα ξεκουραστεί.

Η ταινία Uncharted δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τα γυρίσματά της, τουλάχιστον με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι και τα τέλη Ιουλίου.

Δείτε το πρώτο backstage βίντεο της ταινίας.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το σενάριο της ταινίας και συζητήστε περισσότερα για την ταινία Uncharted σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification