Σειρές και ταινίες του Netflix: Οκτώβριος 2020

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Σειρές και ταινίες του Netflix: Οκτώβριος 2020

Σειρές και ταινίες του Netflix: Οκτώβριος 2020

Η τρίτη σεζόν του "Star Trek: Discovery" έρχεται ολοταχώς.

Ο Οκτώβριος πλησιάζει σιγά σιγά και βαδίζουμε ολοταχώς να διανύσουμε το δεύτερο μήνα του φθινοπώρου. Έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε τους ρυθμούς της καθημερινότητας αλλά το Netflix για ακόμη ένα μήνα είναι εδώ για να μας παρηγορήσει προσφέροντας μας αρκετές σειρές και ταινίες για να χαλαρώσουμε. Από τις σειρές σίγουρα αξίζει να δούμε την τρίτη σεζόν του Star Trek: Discovery καθώς και την δεύτερη σεζόν του "Ο Ψυχίατρος". Από τις ταινίες ξεχωρίζουν το Hubbie Halloween και το The Trial of the Chicago 7 από τις παραγωγές του Netflix.

Πάμε να δούμε αναλυτικά για το ποιες θα είναι οι ταινίες και οι σειρές που θα μας κρατήσουν συντροφιά για τον μήνα Οκτώβρη στο Netflix.

Σειρές:
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου
EMILY IN PARIS

Η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, βρίσκει την δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι και τώρα πρέπει να βρει μια ισορροπία για να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα ζωή της.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι

Μια νταντά βουτά σε μια άβυσσο ανατριχιαστικών μυστικών, σε αυτό το γοτθικό ρομάντζο από τον δημιουργό της σειράς "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ".

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
Deaf U: Το Σιωπηλό Πανεπιστήμιο

Μια σειρά ριάλιτι παρουσιάζει μια δεμένη παρέα κωφών και βαρήκοων φοιτητών όπου διηγούνται τις ιστορίες τους καθώς εξερευνούν τη ζωή στο Πανεπιστήμιο Γκαλοντέτ.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου
Social Distance

Η σειρά είναι γυρισμένη κατά την διάρκεια της καραντίνας και αποτελεί μια κωμικοτραγική σειρά καθώς περιλαμβάνει αστείες και σκοτεινές εκδοχές για το πώς οι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν επαφή από απόσταση.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου
Star Trek: Discovery: Season 3

Στην τρίτη σεζόν η Ομοσπονδία έχει κι αυτή υποστεί κάποιες αλλαγές. Το πλήρωμα του Discovery προσγειώνεται 930 χρονιά μπροστά στο μέλλον σε ένα πραγματικά απάτητο χώμα.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου
Grand Army

Στο μεγαλύτερο δημόσιο λύκειο του Μπρούκλιν πέντε μαθητές παλεύουν για να πετύχουν, να επιβιώσουν, να απελευθερωθούν και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου
Ονειρεμένα Σπίτια για Όλους

Χάρη στη Σέι και τον Σιντ ΜακΓκι του Στούντιο Μακγκί, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα για τις οικογένειες που αναζητούν το τέλειο σπίτι για το μοναδικό τους στιλ.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου
Ο Ψυχίατρος: Σεζόν 2

Μετά από ένα χρόνο, η Σάρα είναι διευθύντρια σε δικό της πρακτορείο ντετέκτιβ και αναλαμβάνει να φέρει φως στην απαγωγή της νεογέννητης κόρη του Ισπανού γενικού πρόξενου.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
The Queen's Gambit

Σε ένα ορφανοτροφείο του Κεντάκι τη δεκαετία του 1950, ένα νεαρό κορίτσι ανακαλύπτει το σπάνιο ταλέντο της στο σκάκι, ενώ παλεύει με τον εθισμό της.

Ταινίες:
Τετάρτη 7 Οκτωβρίου
Hubie Halloween

Ο Χιούμπι δεν είναι ο πιο δημοφιλής τύπος στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης, αλλά όταν το Χάλοουιν γίνεται τρομακτικό αυτός ο φοβητσιάρης τύπος καλείται να σώσει την πόλη.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
The Forty-Year-Old Version

Η επίδοξη Νεοϋορκέζα θεατρική συγγραφέας Ράντα αναζητά απεγνωσμένα μια αλλαγή ενώ κοντεύει τα 40. Η ίδια βρίσκει έμπνευση επαναπροσδιορίζοντας τον εαυτό της ως ράπερ.


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου
Οδηγός Καταδίωξης Τεράτων για Μπέιμπι Σίτερ

Η μαθήτρια Κέλι Φέργκιουσον προσλαμβάνεται ως μπέιμπι σίτερ σε μια μυστική οργάνωση που προστατεύει από τέρατα παιδιά με δυνάμεις.


Παρασκευή 16 Οκτωβρίου
Η Δίκη των 7 του Σικάγου

Μια ειρηνική διαμαρτυρία κατέληξε σε μια βίαιη σύγκρουση με την αστυνομία.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου
Ρεβέκκα

Μετά από ένα θυελλώδες ειδύλλιο με έναν πλούσιο χήρο, μια κοπέλα μετακομίζει στην οικογενειακή του έπαυλη αλλά αδυνατεί να ξεφύγει από τη σκιά της συγχωρεμένης πρώην του.

Δείτε τις σειρές και ταινίες του Netflix για τον Σεπτέμβριο και συζητήστε για τις ταινίες και τις σειρές του Netflix που βλέπετε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 09:03
Περιμένω το star trek discovery σαν τρελός .Τα επεισόδιά του και οι χαρακτήρες του είναι τόσο καλογραμμένα που δεν θέλεις να σταματήσεις να βλέπεις.
Notification