Σειρά The Witcher στο Netflix: Παρασκήνια από την δεύτερη σεζόν

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Σειρά The Witcher στο Netflix: Παρασκήνια από την δεύτερη σεζόν

Σειρά The Witcher στο Netflix: Παρασκήνια από την δεύτερη σεζόν

Φωτογραφία με την Ciri. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/8/20 - Ο ηθοποιός Henry Cavill μοιράζεται με τους fans της σειράς μια φωτογραφία από τα παρασκήνια] Ο ηθοποιός Herny Cavill, ο οποίος παίζει τον Geralt στη σειρά The Witcher, μοιράστηκε με τους fans μια εικόνα από το σετ.

Η εικόνα δείχνει τον ίδιο τον ηθοποιό να λαμβάνει το απαραίτητο μακιγιάζ για τις σκηνές. Ο Cavill ανακοίνωσε ότι φέτος δεν θα φοράει πλέον καπέλο που θα καλύπτει τα μαλλιά του αλλά θα πραγματοποιεί ένα άλλου είδους μακιγιάζ που θα είναι πολύ πιο δύσκολο για να αφαιρεθεί. Δείτε την σχετική εικόνα.

 

[UPDATE: 26/8/20 - Behind the scenes] Εν όψει της νέας σεζόν, δείτε ένα Behind the scenes video με δηλώσεις των συντελεστών του The Witcher.

Ο Henry Cavill επίσης μας ενημερώνει ότι τα γυρίσματα γίνονται κάτω από όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καθώς όλο το cast περνάει από τεστ ελέγχου για τον COVID-19 δύο φορές την εβδομάδα.

[UPDATE 2: 5/10/20 – Το νέο armor του Geralt στη season 2] To Netflix δημοσίευσε μέσω Twitter δυο νέες φωτογραφίες από το armor του Geralt στην season 2 της σειράς The Witcher. Το νέο armor, όπως φαίνεται και παρακάτω είναι πιο σκούρα θυμίζοντας ίσως και λίγο τον Batman του Christopher Nolan και τονίζει τους κοιλιακούς του Henry Cavill, συγκριτικά με αυτό της πρώτης season.

Σύμφωνα με σχολιαστές της σειράς, το συγκεκριμένο armor είναι πιο ακριβό από το αντίστοιχο της season 1 και αυτό εύκολα δικαιολογείται αφού η εναρκτήρια σεζόν έσπασε τα ταμεία για το Netflix. Εξάλλου η CD Projekt Red είδε τις πωλήσεις του παιχνιδιού να αυξάνονται ραγδαία και ως εκ τούτου το Netflix είναι λογικό να θέλει να επενδύσει και άλλο στην σειρά.

[UPDATE 3: 6/10/20 - Νέες φωτογραφίες με την Ciri] Το Netflix δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της δεύτερης σεζόν του The Witcher, αυτή τη φορά με την Ciri, την οποία θα υποδυθεί η Freya Allan.

the witcher season 2 ciri 1

the witcher season 2 ciri 1
Η ημερομηνία κυκλοφορίας της season 2 του The Witcher δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά το Netflix επιβεβαίωσε ήδη την ύπαρξη της τρίτης σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα για την σειρά The Witcher στο Netflix, τους ηθοποιούς που ανακοινώθηκαν και τι γίνεται με την δεύτερη σεζόν.

Συζητήστε για την σειρά στο παρακάτω forum topic. Διαβάστε επίσης το review του The Witcher 3.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 07/10/2020 07:55
Αναμένουμε για το φοβερό αυτό έπος το οποίο θα πάει και για τρίτη σεζόν και για πολλές άλλες.
Notification