Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Νέα ταινία και σειρά με τους Power Rangers

Νέα ταινία και σειρά με τους Power Rangers

Tuesday, 20 Oct 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/9a/cc/power-rangers-new-movie-tv-series-59-1603226267.jpg
 

Νέα ταινία και σειρά με τους Power Rangers

Με σκηνοθέτη τον Jonathan Entwistle.

Ο Nick Meyer, πρόεδρος της eOne Film και ο Michael Lombardo, ομόλογός του στην eOne Global Television, ανακοίνωσαν την επιστροφή των Power Rangers με νέα ταινία και νέα σειρά, παραγωγές που θα αναλάβει ο Jonathan Entwistle, σκηνοθέτης των The End of the Fucking World και του I Am Not Okay With This του Netflix.

Τα δύο αφεντικά της eOne δήλωσαν ότι επέλεξαν τον Jonathan Entwistle γιατί "έχει ένα εκπληκτικό όραμα για την σειρά". Η εταιρεία παραγωγής eOne εξαγοράστηκε από την Hasbro το 2019 και θα επιχειρήσει να μεταφέρει διάφορες σειρές της στη μεγάλη οθόνη. Το Mighty Morphin Power Rangers του 1993 πάντως ήταν μία από τις τελευταίες καλτ παιδικές σειρές.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά σύμφωνα με τον Jonathan Entwistle σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Διαβάστε για το Power Rangers: Battle for the Grid. Συζητήστε περισσότερα για την νέα ταινία και την νέα σειρά Power Rangers στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/10/2020 08:12
Μακάρι να δούμε κάτι καλό με τους αγαπημένους αυτούς ήρωες.
Notification