Deadpool & Wolverine

Hot
Deadpool & Wolverine

Deadpool & Wolverine

Το πρώτο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/10/19] Μετά από μια μακροχρόνια παύση όσον αφορά την τριλογία του αγαπημένου αντιήρωα Deadpool, φαίνεται ότι τα γυρίσματα για την τρίτη ταινία θα αρχίσουν σύντομα.

Ο Paul Wernick αποτελεί έναν από τους σεναριογράφους της ταινίας και μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο Den of Geek επιβεβαίωσε την έναρξη των γυρισμάτων για το Deadpool 3. Συγκεκριμένα δήλωσε:

" Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν, όπως για παράδειγμα πως ο Deadpool ταιριάξει με τους υπόλοιπους χαρακτήρες του MCU. Μετά σκεφτήκαμε, θα εμφανιστεί στους X-Men; Στους Fantastic Four; Υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα και έπρεπε να πάρουμε ένα διάστημα ξεκούρασης, καθώς όλοι το χρειαζόμασταν".

Στην ιδία κατεύθυνση κινήθηκε και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ryan Reynolds, αναρτώντας μέσω Twitter την μεγάλη είδηση, δηλαδή ότι ο Deadpool θα ενταχθεί στο MCU. Να σημειωθεί ότι οι πιθανές περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσε να εμφανιστεί ο Deadpool στο MCU είναι μια επερχόμενη ταινία X-Men ή Fantastic Four.

[UPDATE: 27/12/19 - Ο Ryan Reynolds το επιβεβαίωσε] Ο ηθοποιός Ryan Reynolds

ότι η Marvel Studios δουλεύει για ένα τρίτο Deadpool. Μάλιστα μέσα στο 2019 είχε δηλώσει ότι επισκέφθηκε την Marvel για μια οντισιόν για τον ρόλο του Anthony Stark.

[UPDATE 2: 16/7/20 - Ο δημιουργός του Deadpool πιστεύει ότι δεν θα υπάρξει και τρίτη ταινία] Ο δημιουργός των ταινιών Deadpool Rob Liefeld συνεχίζει να πιστεύει ότι το Deadpool 3 μπορεί και να μην υπάρξει ποτέ και δηλώνει πως είναι εντάξει με αυτό.

O Liefeld σε συνέντευξή του με το Collider δήλωσε τα εξής: "Ξέρετε τι; Μπορεί και να μην υπάρξει ένα ακόμη Deadpool και είμαι εντάξει με αυτό. Πρέπει να ζήσω με το γεγονός ότι είχα δύο απίστευτες εμπειρίες, δύο ταινίες για τις οποίες είμαι υπερβολικά περήφανος, επειδή αγαπώ το να ξέρω όλα τα άτομα σε αυτές τις ταινίες. Αγαπώ τον Ryan [Reynolds], τον Josh [Brolin], την Zazie [Beets], τον David [Leitch], τον Tim Miller. Όλους τους. Η δουλειά που κάναμε ήταν φανταστική και οι ταινίες αυτές είναι εδώ για να αντέξουν στο πέρας του χρόνου. Ξέρετε βέβαια ότι στον κόσμο που ζούμε τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Απαιτούνται πολλά για να φτιάξετε ταινίες. Ειδικά μετά την καραντίνα είναι περίεργο. Οι άνθρωποι χρειάζονται απλά να ηρεμήσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι τα Deadpool 1 και 2 κυκλοφόρησαν με δύο χρόνια διαφοράς το ένα από το άλλο, το 2016 και το 2018, και απλά δεν μπορώ… Στην πραγματικότητα δεν είμαι αρκετά ενθουσιασμένος με τα σχέδια της Marvel αυτή τη στιγμή."

Το 2019 ο σκηνοθέτης του Deadpool 2 είχε πει πως η Disney προσπαθούσε να σκεφτεί ένα πλάνο προκειμένου να συνεχιστεί η παραγωγή των ταινιών Deadpool, όμως τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Ο Liefeld πρόσθεσε τα εξής: "Υπάρχει ακόμα πολύ μυστήριο γύρω από το τι θέλουν να κάνουν με τον Deadpool στη Marvel [της Disney], αλλά νομίζω από τις συζητήσεις που έχω ακούσει ότι μέχρι τώρα είναι όλα θετικά."

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Disney είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν ταινίες που βαθμολογούνται ως ακατάλληλες για ανηλίκους, όπως είναι οι ταινίες του Deadpool.

[UPDATE 3: 21/11/20 – Οι συγγραφείς του Bob's Burgers θα αναλάβουν το σενάριο] Μετά την εξαγορά δικαιωμάτων σε πολλά franchises του Fox από την Disney, πολλοί πίστεψαν ότι ταινία με σήμανση καταλληλότητας όπως της ταινίας Deadpool 3, δεν θα προχωρούσε η παραγωγή της. Βέβαια μετά την δήλωση του Ryan Reynolds για την κατάσταση της ταινίας, άλλο ένα βήμα έγινε προς το pre-production της ταινίας και αυτό είναι η ανάληψη καθηκόντων σεναριογράφου από τις Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux-Loeglin.

Οι δυο τους είναι σεναριογράφοι της animated σειράς Bob's Burgers και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter θα αναλάβουν το αντίστοιχο πόστο στην επικείμενη τρίτη ταινία του μασκοφόρου ήρωα. Στις αρχές του 2020 ο Reynolds είχε αποκαλύψει ότι έχει ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας: "Ναι, δουλεύουμε όλοι μαζί, βρισκόμαστε στα Marvel Studios και είναι τρελό αλλά όντως δουλεύουμε στην παραγωγή της ταινίας".

Βέβαια όλα αυτά είχαν συμβεί πριν την έξαρση της πανδημίας και δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για περίοδο κυκλοφορίας της ταινίας ή αν ο Tim Miller (Deadpool) ή ο David Leitch (Deadpool 2) , θα επιστρέψουν για την σκηνοθεσία του Deadpool 3.
Την περίοδο του καλοκαιριού ο δημιουργός του Deadpool, ο Rob Liefeld, εξήγησε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, ειδικά τώρα που η Disney έχει τα δικαιώματα του χαρακτήρα. Πάντως σε σύσκεψη για τα έσοδα τον Φεβρουάριο του 2019, ο πρόεδρος της Disney Bob Iger αναφέρθηκε στην πιθανότητα για κυκλοφορία υλικού για πιο ενήλικο κοινό: "Πιστεύουμε ότι υπάρχει τρόπος, τα franchises της Fox να υπάρχουν στην πλατφόρμα χωρίς την επιρροή της Disney σχετικά με το περιεχόμενο, αφού όπως βλέπουμε οι ταινίες του Deadpool είναι αρκετά δημοφιλείς ανάμεσα στους fans της Marvel".

Οι ταινίες Deadpool δεν είναι οι μόνες που είναι R-rated από τo σύμπαν της Marvel και είναι αγαπητές από το κοινό. Το Logan με τον Hugh Jackman που είχε κυκλοφορήσει το 2017 είχε την ίδια σήμανση και είχε έσοδα της τάξης των 600 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Το Deadpool είχε 782 εκατομμύρια δολάρια και το sequel 785 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

[UPDATE 4: 12/3/22 - Ο Shawn Levy θα είναι σκηνοθέτης] Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, o Shawn Levy, σκηνοθέτης των Stranger Things και Free Guy, θα είναι και ο σκηνοθέτης του Deadpool 3.

Η Marvel δεν έχει ορίσει ακόμη μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Deadpool 3.

[UPDATE 5: 11/8/23 - Καθυστερεί και δεν θα προβληθεί τον Μάιο του 2024] Η ταινία Deadpool 3 θα καθυστερήσει λόγω της απεργίας στο Hollywood και τελικά αναμένεται όπως όλα δείχνουν δεν θα προβληθεί τον Μάιο του 2024. Όλα αυτά σύμφωνα με την πιο πρόσφατη αναφορά εσόδων της Disney.

Η νέα ημερομηνία προβολής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

[UPDATE 6: 12/2/24 - Deadpool & Wolverine] Το πρώτο τρέιλερ του Deadpool 3 είναι γεγονός. Η ταινία ωστόσο ονομάζεται πλέον Deadpool and Wolverine, καθώς απ' ότι φαίνεται θα έχουμε ένα...δυνατό ντουέτο της Marvel. Σκηνοθέτης θα είναι ο Shawn Levy. Στο ρόλο του Deadpool ο Ryan Reynolds και στο ρόλο του Wolverine ο Hugh Jackman.

Διαβάστε το review του Deadpool. Συζητήστε για το Deadpool 3 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/11/2020 13:03
Μακάρι να δούμε ένα πολύ καλό τρίτο μέρος με τον αγαπημένο μας deadpool.