Σειρές και ταινίες του Netflix: Ιούλιος 2020

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Σειρές και ταινίες του Netflix: Ιούλιος 2020

Σειρές και ταινίες του Netflix: Ιούλιος 2020

Το "The Old Guard" έρχεται να ταράξει τα νερά.

Οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού έχουν μπει για τα καλά. Το Netflix όμως παραμένει απτόητο και έρχεται συντροφιά μαζί με το ανοιχτό κλιματιστικό για τον μήνα Ιούλιο να μας προσφέρει αρκετά ενδιαφέρουσες σειρές και ταινίες. Από τις σειρές σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσετε την 10η σεζόν της σειράς "Modern Family", ενώ από τις ταινίες σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε το "The Old Guard".

Πάμε να δούμε αναλυτικά  ποιες θα είναι οι ταινίες και οι σειρές που θα μας κρατήσουν συντροφιά για τον μήνα Ιούλιο στο Netflix.

Σειρές:
Παρασκευή 31 Ιουλίου
Η Ακαδημία της Ομπρέλας: Σεζόν 2

Τα αδέλφια Χάργκριβς επιστρέφουν για τη δεύτερη σεζόν στο Netflix για τη λύση νέων μυστήριων καθώς και για νέες περιπέτειες.

Παρασκευή 31 Ιουλίου
Get Even

Τέσσερις έφηβες κατηγορούνται λανθασμένα για ένα έγκλημα. Οι τέσσερις του ενώνουν τις δυνάμεις για να εκδικηθούν και να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Κυριακή 26 Ιουλίου
Καλά Κορίτσια: Σεζόν 3

Οι τρεις μητέρες των προαστίων επιστρέφουν για την 3η σεζόν στο Netflix  και είναι έτοιμες να έρθουν αντιμέτωπες από τις συνέπειες των πράξεων τους που διατέλεσαν στην προηγούμενη σεζόν.

Παρασκευή 17 Ιουλίου
Cursed

Ο μισθοφόρος Αρθούρος και μια έφηβη ενώνουν τις δυνάμεις για να βρουν τον Μέρλιν με σκοπό να του παραδώσουν ένα αρχαίο και παράξενο σπαθί. Αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του Αρθουριανού θρύλου με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Λάνγκφορντ.

Παρασκευή 10 Ιουλίου
Οι Δώδεκα

Δώδεκα σε αριθμό πολίτες καλούνται ως ένορκοι να κρίνουν την μοίρα μιας διευθύντριας σχολείου που φαίνεται ύποπτη και κατηγορείται για δύο φόνους.

Τετάρτη 17 Ιούλιου
Boca a Boca

Μια κολλητική ασθένεια που μεταδίδεται με το φιλί έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω σε μια πόλη της Βραζιλίας.

Παρασκευή 3 Ιουλίου
Οι Τηλεφωνήτριες: Τελευταία Σεζόν: Μέρος 2

Τέσσερις γυναίκες στον Εθνικό Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών κάνουν την επανάσταση τους, αντιμέτωπες με ειδύλλια, φιλίες και τον σύγχρονο χώρο εργασίας.

Πέμπτη 9 Ιουλίου
Χακάν: Ο Προστάτης: Σεζόν 4

Ο Χακάν επιστρέφει στο Netflix για 4η σεζόν και μεταφέρεται στο παρελθόν για να ανατρέψει την πραγματοποίηση ενός πολέμου.

Ταινίες:
Παρασκευή 10 Ιουλίου
The Old Guard

Τέσσερις αθάνατοι πολεμιστές είναι προστάτες της ανθρωπότητας όμως εξαιτίας μιας νέας αθάνατης ύπαρξης γίνονται στόχος λόγω των δυνάμεών τους.

Πέμπτη 16 Ιουλίου
Μοιραίος Δεσμός

Μια δικηγόρος μπλέκει σε μια επικίνδυνη και τρομερή περιπέτεια μετά από μια έξοδο για ποτό με έναν παλιό φίλο.

Fatal Affair 2020 920x425

Παρασκευή 24 Ιουλίου
Animal Crackers

Ένα παραμελημένο τσίρκο κληροδοτείται σε μια οικογένεια κι ένα…μαγικό κουτί με μπισκότα ζώων μεταμορφώνουν όποιον τα φάει σε αληθινό ζώο.

Παρασκευή 24 Ιουλίου
The Kissing Booth 2

Η Ελ μόλις έχεις τελειώσει το λύκειο και έρχεται αντιμέτωπη με μια σχέση εξ’ αποστάσεως και μια νέα φιλία που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή της.

Ντοκιμαντέρ:
Τετάρτη 1 Ιουλίου
Άλυτα Μυστήρια

Σε αυτήν την καθηλωτική αναβίωση της θρυλικής σειράς ντοκιμαντέρ διεξάγονται αληθινές υποθέσεις ανεξήγητων εξαφανίσεων, σοκαριστικοί φόνοι και παραφυσικά φαινόμενα.

Τετάρτη 8 Ιουλίου
Με Πολλή Αγάπη: Ο Θρύλος του Γουόλτερ Μερκάδο

Το ντοκιμαντέρ εξηγεί τι ακριβώς συνέβη με τον θρυλικό αστρολόγο Γουόλτερ Μερκάδο που εξαφανίστηκε στο απόγειο της δόξας του.

Τρίτη 14 Ιουλίου
Ναρκωτικά: Μια Σκοτεινή Αγορά: Σειρά μίας σεζόν

Μια πρώην αναλύτρια της CIA ερευνά οικονομικά στοιχεία για 6 παράνομες ουσίες.

Αναμένουμε με ανυπομονησία όλα αυτά τα καλούδια που μας προσφέρει το Netflix κάθε μήνα.

Δείτε τις σειρές και ταινίες του Netflix για τον Ιούνιο και συζητήστε για τις ταινίες και τις σειρές του Netflix που βλέπετε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification