Ειδήσεις Κινητά Το iPhone 6 λυγίζει!

Το iPhone 6 λυγίζει!

Thursday, 25 Sep 2014  | in Κινητά | Γράφτηκε από τον Αλέξανδρος Κωνσταντίνου    | (4 σχόλια)
Αλέξανδρος Κωνσταντίνου

Αλέξανδρος Κωνσταντίνου   

https://www.youtube.com/user/KonnAlex
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/32/5e/e6/iphone-6-bend-859x600-49-1411652619.png
 

Το iPhone 6 λυγίζει!

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Apple απ' το λανσάρισμα.

Μεγάλος χαμός έχει προκληθεί από το νέο iPhone. Πέρα από τα κλασικά θέματα, όπως για παράδειγμα ο χαμός από τις πωλήσεις και την ζήτηση στις προηγμένες τεχνολογικά χώρες, τώρα οι καταναλωτές έχουν συγκεντρώσει αρκετά παράπονα.

iPhone 6 Flex!
To iPhone 6 Plus (αλλά και το μικρό μοντέλο, αν και σε μικρότερο βαθμό) φαίνεται ότι δεν παίρνει και πολλά πολλά από καθημερινή χρήση. Εικόνες δείχνουν το κινητό να έχει λυγίσει μετά από αρκετές φορές παραμονής στην τσέπη των χρηστών. Επίσης βίντεο δείχνουν ότι αν κάποιος το ζορίσει λίγο τότε θα αρχίσει να παίρνει την μορφή του...G Flex της LG αλλά προς την έξω μεριά! Απ’ ότι φαίνεται η Apple έχει μια δυσκολία στην κατασκευή μεγάλου μεγέθους κινητών. Θυμίζουμε άλλωστε ότι μέχρι και πέρυσι κατασκεύαζε smartphones που διέθεταν οθόνες έως και 4 ίντσες. Απορία όμως μένει για τα πραγματικά υλικά κατασκευής και την υποτιθέμενη ποιότητά τους.

bend41

iOS 8.0.1
Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ για την Apple. Μια ανανέωση του νέου iOS 8, η 8.0.1, έφτιαξε πολλά bugs εφαρμογών όπως το HealthKit αλλά κατέστησε άχρηστο το Touch ID αλλά και το κινητό. H Apple το κατάλαβε γρήγορα και έσπευσε να την αποσύρει αλλά για αρκετούς χρήστες η ζημιά είχε γίνει. Τώρα μέσω μια ανακοίνωσης, το “μήλο” δείχνει πως θα ξαναποκτήσουν οι πληγέντες το βασικό φάσμα του 8. Bad News!

Συνοψίζοντας
Τα προβλήματα με τα iPhone 6 και 6 Plus μόλις άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους. Βέβαια τα μεγάλα ποσά φέρνουν και μεγάλη γκρίνια ειδικά όταν οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Για να σας υπενθυμίσουμε, τα iPhone 6 και 6 Plus παρουσιάστηκαν στις 9 Σεπτέμβρη και πωλούνται ηδη απο τις 19. Για περισσότερα διαβαστε το αναλυτικό άρθρο του GameWorld.

Πείτε μας την γνώμης σας για τα iPhone σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 geololj (Level 28) 25/09/2014 17:59
Σε λίγες ημέρες θα ακούσουμε ότι η Apple πατένταρε τα... λυγιζόμενα κινητά! 8)

Θα ήθελα να ήξερε τι σόι quality testing περνάνε πλέον οι συσκευές πριν φτάσουν στα χέρια μας. Το να πληρώνεις δύο ολόκληρους μισθούς (με βάση τα δεδομένα στη χώρα μας) και να υπάρχουν τέτοια προβλήματα στη συσκευή αλλά και στο λογισμικό της, δε νοείται!

Προτεινόμενο αξεσουάρ για τους κατόχους iPhone 6 και iPhone 6 Plus:

#2 philippos19 (Level 12) 25/09/2014 19:51
σύμφωνα με το video από το στο youtube το iPhone 6 δεν είναι τόσο ευλύγιστο όσο είναι το iPhone 6 plus...είναι πιο σκληρό επειδή είναι πιο μικρή η επιφάνεια του.

Οποτε θα είναι καλύτερα να διορθώσετε τον τίτλο αφού μιλάτε μονο για το iPhone 6 plus και να το κάνετε :
Το iPhone 6 plus λυγίζει!
Γιατί το iPhone 6 είναι διαφορετικό από το iPhone 6 plus
Ευχαριστώ!
#3 geololj (Level 28) 25/09/2014 20:19
Φίλιππε ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Απλά υπάρχουν και χρήστες του iPhone 6 που έχουν δηλώσει/ανεβάσε ι φωτογραφίες ότι η συσκευή τους έχει λυγίσει, οπότε η είδηση πιάνει και τα δύο μοντέλα, αν και το πρόβλημα υπάρχει περισσότερο στο Plus χωρίς αμφιβολία :)
#4 UberstarKlexontr (Level 11) 25/09/2014 21:46
Quoting philippos19:
σύμφωνα με το video από το στο youtube το iPhone 6 δεν είναι τόσο ευλύγιστο όσο είναι το iPhone 6 plus...είναι πιο σκληρό επειδή είναι πιο μικρή η επιφάνεια του.

Οποτε θα είναι καλύτερα να διορθώσετε τον τίτλο αφού μιλάτε μονο για το iPhone 6 plus και να το κάνετε :
Το iPhone 6 plus λυγίζει!
Γιατί το iPhone 6 είναι διαφορετικό από το iPhone 6 plus
Ευχαριστώ!


Ναι το πρόβλημα είναι κυρίως του Plus αλλά και το 6 έχει προβλήματα. Επίσης, το άρθρο αναφέρει και για το iOS 8.0.1 που "λύγισε" όλα τα iPhone. If u know what I mean !! ;-) Ευχαριστούμε για τα σχόλια!
Notification