Ειδήσεις Κινητά Φήμη για Razer Phone 2

Φήμη για Razer Phone 2

Tuesday, 15 May 2018  | in Κινητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/18/82/88/razer-phone-2-teaser-19-1526389630.png
 

Φήμη για Razer Phone 2

Αποκάλυψη σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το GizGuide, η Razer διοργανώνει ένα event στις 22 Μαϊου στην Κίνα. Η αφίσα του event παραπέμπει σε κάποιο Razer Phone.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είτε θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το λανσάρισμα του Razer Phone σε άλλες χώρες (σ.σ. δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα), είτε θα ανακοινωθεί κάποιο νέο Razer Phone.

Το GizGuide αναφέρει ότι σε περίπτωση Razer Phone 2, το νέο Android κινητό της Razer αναμένεται να έχει πιθανόν διαφορετικό aspect ratio (18:9 ή 19:9) με refresh rate 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 845 SoC (το πρώτο Razer Phone είχε τον 835) και μέχρι 8GB RAM, μπαταρία 4.000mAh και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Επίσης, η Razer πιθανότατα θα διαθέτει καλύτερες κάμερες σε σύγκριση με αυτές που είδαμε στο πρώτο κινητό της.

Κατά τα άλλα, όλα αυτά είναι φήμες, μιας και η Razer δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση, συνεπώς αναμένουμε για τα νεότερα.

Δείτε τα μέχρι τώρα άρθρα για τα Razer Phone. Συζητήστε για την Razer σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification