Ειδήσεις Κινητά H1Z1 και Everquest έρχονται στα κινητά

H1Z1 και Everquest έρχονται στα κινητά

Friday, 07 Sep 2018  | in Κινητά | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6d/88/46/h1z1-everquest-mobile-35-1536315597.jpg
 

H1Z1 και Everquest έρχονται στα κινητά

Οι εταιρείες ανάπτυξης Daybreak και NantWorks συγχωνεύονται.

H1Z1 και Everquest έρχονται στα κινητά.

Το ολοένα και αυξανόμενο mobile market προσπαθεί να πιάσει η Daybreak Games η οποία ανακοίνωσε την συγχώνευσή της με την NantWorks, δημιουργώντας την NantG Mobile LLC. Πρώτο μέλημα της εταιρείας θα είναι να αναπτύξει εκδόσεις των H1Z1 και Everquest για κινητά. Οι στόχοι της βέβαια δεν αποτελούν αποκλειστικά τίτλους για κινητά με την εταιρεία να δηλώνει πως θα ασχοληθεί με όλες τις πλατφόρμες.

Προς το παρών τουλάχιστον δεν αλλάζει κάτι στις ήδη υπάρχουσες κυκλοφορίες όπως για παράδειγμα το H1Z1 Battle Royale, κάτι που δεν ξέρουμε πως θα πάει στο μέλλον. Η Daybreak αντιμετώπιζε αρκετά οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, ενώ είχε προβλήματα με την χρματοδότηση του e-sports κομματιού του Shooter της.

Τα H1Z1 και Everquest δεν προς το παρόν κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για κινητά.

Διαβάστε ακόμη για το κλείσιμο των servers του Just Survive και συζητήστε για την κυκλοφορία των δύο τίτλων στα κινητά σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification