SmartBoy: Κάντε το smartphone σας Game Boy

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
SmartBoy: Κάντε το smartphone σας Game Boy

SmartBoy: Κάντε το smartphone σας Game Boy

Έρχεται και για Android κινητά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/4/15] Η Hyperkin, κατασκευάστρια εταιρεία της κονσόλας Retron 5 που δέχεται cartridges από πολλές παλιότερες κονσόλες, ανακοίνωσε το Smart Boy, μια συσκευή που κάνει το iPhone 6 Plus να μοιάζει με Game Boy Color και ταυτόχρονα σας επιτρέπει να το χειριστείτε μέσα από τo d-pad και τα buttons του!

Το mobile gaming αναπτύσσεται ραγδαία, συνεπώς το να μετατρέπουμε ένα iPhone σε μια αγαπητή φορητή κονσόλα, πιθανόν να αρέσει σε πολλούς, καθώς θα τους επιτρέψει να ξεφύγουν από την τυπική οθόνη αφής. Ασφαλώς τίθεται κι ένα ζήτημα όγκου, αν και από τα πρώτα screenshots αντιλαμβανόμαστε ότι η τελική κατασκευή θα χωράει -έστω οριακά- στην τσέπη σας.

"Πολλοί νομίζατε ότι θα κάνουμε πρωταπριλιάτικη φάρσα όταν το ανακοινώσαμε την 1η Απριλίου. Η αλήθεια είναι ότι τεστάραμε τις αντιδράσεις σας για κάτι που ετοιμάζουμε στην πραγματικότητα" δήλωσε η Hyperkin. Παλαιότερα κάτι ανάλογο είχε κάνει και η Blizzard με τα Panda στο WoW, άσχετο με το αν υλοποίησε το πρωταπριλιάτικο αστείο μία δεκατία μετά.

[UPDATE: 29/6/17 - SmartBoy και για Android smartphones] Μετά από την κυκλοφορία του για iPhone, το SmartBoy, το ομώνυμο αξεσουάρ το οποίο μετατρέπει το κινητό σας σε Game Boy, έρχεται και σε Android συσκευές.

Το μπροστινό μέρος της συσκευής έχει ένα d-pad και δύο face buttons. Το design θυμίζει το παλιό Game Boy, καθώς εμπεριέχει ακόμη και Select και Start buttons. Από εκεί και πέρα το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε Game Boy cartridges (ευρωπαϊκά ή αμερικάνικα) στο πίσω μέρος της συσκευής και είστε έτοιμοι. Αν έχετε χάσει τα παλιά cartridges σας τότε βάλτε μια αγγελία στο Forum του GameWorld.gr.

Το SmartBoy θα κυκλοφορήσει για Android κινητά τον Σεπτέμβριο. Δείτε ακόμη το αντίστοιχο Smart Boy για iPhone.

Περισσότερα στην επίσημη Facebook Page της Hyperkin. Συζητήστε για το Game Boy στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Adam_Pap (Level 18) 06/04/2015 10:12
Και απο κατι κουλο μπορει να βγει κατι καλο,γτ κακα τα ψεμματα ειμαστε κ λιγο κουλοι εμεις οι ανθρωποι! :P
#2 Agisilaosss (Level 21) 06/04/2015 11:55
Κουλο κουλο αλλα δεν θα με χαλαγε καθολουνα μετατρεψω το i phone μου σε gameboy και να γινει μια ωραιοτατη κονσολα ..Δοξα τον θεο παιχνιδια για ios δωρεαν υπαρχουν πολλα ,οποτε το μονο εξοδο θα ειναι αυτη η συσκευη..!
#3 +1 Parou (Level 20) 06/04/2015 20:03
Καιιιιι μόλις βρέθηκε ένας λόγος για να αγοράσει κάποιος iphone χαχαχαχαχα..... :D :P
#4 ashbringer (Level 25) 30/06/2017 08:21
Θα πέσει πολύ κάψιμο και σε android συσκευές.
Notification