Ειδήσεις Κινητά Κόκκινα iPhone 7 για την εκστρατεία κατά του AIDS

Κόκκινα iPhone 7 για την εκστρατεία κατά του AIDS

Wednesday, 22 Mar 2017  | in Κινητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/aa/d8/89/3209844-product-red-box-36-1490211528.jpg
 

Κόκκινα iPhone 7 για την εκστρατεία κατά του AIDS

Έρχεται σε λίγες ημέρες.

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία θα φέρουν λευκό και κόκκινο χρώμα.

Το κόκκινο φινίρισμα αλουμινίου κατασκευάστηκε με αφορμή την δεκαετή συνεργασία με την εταιρεία Red του Bono, η οποία χρηματοδοτεί καμπάνιες κατά του AIDS, για να βοηθήσει ιδιαίτερα τους πολίτες της Αφρικής και συγκεκριμένα όσους ζουν γύρω απ' τη Σαχάρα. Η Apple έχει δωρίσει 130 εκατομμύρια στην εταιρεία Red και για τον σκοπό αυτό ξεκινά την πώληση των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus Red.

Η τιμή τους θα ξεκινάει από τα 750 δολάρια, θα κυκλοφορήσουν στις 24 Μαρτίου και θα τα δούμε σε δύο εκδόσεις. Μία στα 128GB και μία στα 256GB.

Δείτε την διαφήμιση του iPhone 7 Plus στην Ελλάδα και συζητήστε περισσότερα για τα iPhone 7 σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification