Ειδήσεις Κινητά PES: Card Collection

PES: Card Collection

Tuesday, 31 Oct 2017  | in Κινητά | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/84/77/b3/pes-card-collection-59-1509464955.jpg
 

PES: Card Collection

Ένα παιχνίδι συλλογής καρτών για τα κινητά σας. 

Το Pro Evolution Soccer γίνεται CCG και έρχεται σε Android και iOS. 

Δεν είναι λίγα τα games που αποκτούνε κάποια στιγμή μια έκδοση για κινητά προσπαθώντας να πιάσουν το ολοένα και αυξανόμενο κοινό που παίζει παιχνίδια στο κινητό του. Το Pro Evolution Soccer είχε ήδη κάνει την εμφάνισή του στην αφορά των mobile games με το PES 2017 που κυκλοφόρησε για Android και iOS. Μια άλλη κατηγορία παιχνιδιών που πολλά games αποκτάνε αυτά που συλλέγετε κάρτες. Κάντε μια γρήγορη αναζήτηση και θα δείτε πως πολλά διάσημα games αλλά και ταινίες διαθέτουν από ένα τέτοιο. Συνήθως είναι pay-to-win και αποτελούν έναν τρόπο απόκτησης εύκολου και γρήγορου χρήματος. Το Pro Evolution Soccer μπήκε σε αυτή την κατηγορία με το PES: Card Collection. Δείτε πως παίζεται στο τρέιλερ του:

Όπως βλέπετε πέρα από την συλλογή και εξέλιξη καρτών μπορείτε να παίζετε και αγώνες, οι οποίοι παίζονται σε 3D. Σύμφωνα με το τρέιλερ φαίνεται πως δεν μπορείτε να χειρίζεστε άμεσα τους παίκτες σας αλλά μπορείτε να αποφασίσετε πότε να κάνετε κάποιο σουτ ή τρίπλα. Θα μπορείτε να παίζετε αγώνες με άλλους παίκτες, ενώ θα έχετε και τη δυνατότητα να μέσω του Elevens Match mode να διαλέγετε τον καλύτερό σας παίκτη και να φτιάχνετε μια εντεκάδα μαζί με άλλους 10 χρήστες. Επικοινωνείτε με τους συμπαίκτες με emotes που προς μεγάλη μας έκπληξη είναι οι Castolo και Minanda του Master League. Λογικά υπάρχουν και άλλοι αλλά στις μέχρι στιγμής βλέπουμε μόνο αυτούς.  

Είναι διαθέσιμο για Android συσκευές, αλλά και συσκευές με λειτουργικό iOS.

Διαβάστε το συγκριτικό του Mάνου Γρυπάρη για FIFA 18 και Pro Evolution Soccer 2018 και συζητήστε για το PES: Card Collection στο σχετικό forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification