Ειδήσεις Κινητά Η Google αντιδρά για το Fortnite Mobile επειδή δεν θα μπει στο Google Play

Η Google αντιδρά για το Fortnite Mobile επειδή δεν θα μπει στο Google Play

Monday, 27 Aug 2018  | in Κινητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d5/c3/57/Fortnite-Mobile-Android-APK-35-1535383890.jpg
 

Η Google αντιδρά για το Fortnite Mobile επειδή δεν θα μπει στο Google Play

Αναφέρει θέματα ασφαλείας.

Η Google θα χάσει το 30% προμήθεια που θα έπαιρνε αν το Fortnite κυκλοφορούσε στο Google Play κι έτσι αυτή τη φορά επέλεξε να "αφυπνίσει" τους χρήστες Android λειτουργικών συστημάτων, μιλώντας τους για θέματα ασφαλείας.

Την Παρασκευή έδωσε δημόσια δεδομένα που αποκαλύπτουν πως οι hackers μπορούν να συνδεθούν στον installer που έφτιαξε η Epic Games και να εγκαταστήσουν malware τα οποία θα εισβάλουν στο κινητό σας. 

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Tim Sweeney, διευθύνων σύμβουλο της Epic Games, ο οποίος δήλωσε: "Το Android είναι ένα ανοιχτό λειτουργικό. Όταν η Google εντόπισε το θέμα ασφαλείας εργαστήκαμε εντατικά για να το διορθώσουμε και να κυκλοφορήσουμε ένα update. Ζητήσαμε από την Google να μην ανακοινώσει κάτι μέχρι το update να εγκατασταθεί ευρέως. Αρνήθηκαν, δημιουργώντας ένα περιττό ρίσκο για τους κατόχους Android, με στόχο να αποκτήσουν κάποιους "πόντους" στις δημόσιες σχέσεις τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Google δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα αδυναμίες στο σύστημά της ώστε να γνωστοποιηθούν σε όλους. Φυσικά όλη αυτή η συζήτηση δεν θα είχε γίνει ποτέ αν η Epic Games είχε λανσάρει το Fortnite στο Google Play.

"Το μόνο ανεύθυνο πράγμα που βλέπω είναι η γρήγορη δημοσιοποίηση της είδησης τεχνικών λεπτομερειών από πλευράς Google" δήλωσε -εμφανώς τσαντισμένος- ο Sweeney.

Μάθετε περισσότερα για το Fortnite Mobile και διαβάστε για τους γονείς που πληρώνουν έως και 30 ευρώ την ώρα για ιδιαίτερα για το Fortnite. Συζητήστε για το Battle Royale της Epic Games στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fortnite παρέα γράφοντας το ID σας.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification