ZTE Axon 7

Hot
ZTE Axon 7

ZTE Axon 7

Με AMOLED οθόνη, 6 GB RAM και τιμή από 409 ευρώ.

Η ZTE ανακοίνωσε την ναυαρχίδα της για το τρέχον έτος με τεχνικά χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν.

Το Axon 7 είναι η κορυφαία πρόταση της ZTE για το 2016. Πρόκειται για ένα high-end smartphone που μπορεί άνετα να συμπεριληφθεί στην λίστα με τα καλύτερα κινητά της χρονιάς. Έχοντας χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους ανταγωνιστές (Galaxy S7 / S7 Edge, LG G5, Huawei P9) και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το Axon 7 είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που θα βρείτε στην αγορά των Android smartphones. Το Axon 7, μοιάζει σαν να μην του λείπει κυριολεκτικά τίποτα. Είναι εξοπλισμένο με όλες τις μεγάλες καινοτομίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα, ενώ το όμορφο και κομψό design του το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό. Η κατασκευή του είναι αλουμινένια και ζυγίζει μόλις 185 γραμμάρια, ενώ θα διατεθεί σε χρυσό (Ion Gold) και σκούρο γκρι (Quartz Grey) χρώμα.

Η AMOLED οθόνη του νέου Axon 7 είναι εκπληκτική. Έχει μέγεθος 5.5 ίντσες ανάλυσης Quad HD (2560x1440 pixels - 538 pixels ανά ίντσα), με γυαλί 2.5D και πιστοποίηση Corning Gorilla Glass 4. Στο εσωτερικό του συναντάμε τον πανίσχυρο και οκταπύρηνο Snapdragon 820 της Qualcomm μαζί με την Adreno 520 GPU. Καλείστε να διαλέξετε ανάμεσα σε 64 GB αποθηκευτικού χώρου με 4GB μνήμη RAM ή αντίστοιχα 128 GB με 6 GB RAM. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα επέκτασης του διαθέσιμου χώρου αποθήκευσης μέσω MicroSD, έως 128 GB. Στην θέση της κύριας κάμερας είναι τοποθετημένος ένας ISOCELL αισθητήρας της Samsung, διαφράγματος f/1.8 και ανάλυσης 20 Megapixel. Έχει dual-LED flash, Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS), τεχνολογίες EIS και PDAF, ενώ μπορεί να κάνει λήψη βίντεο 4K. Η εμπρόσθια κάμερα “αισθάνεται” 8 MP με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD.

Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Axon 7 συγκαταλέγονται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, το Cat. 6 4G/LTE antenna, η μπαταρία 3140 mAh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης (Quick Charge 3.0) και η θύρα USB Type-C. Το πιο ενδιαφέρον όλων είναι η ποιότητα του ήχου, για την οποία η ZTE έχει τοποθετήσει δύο chips ήχου, τα AKM 4961 και 4490, δύο stereo ηχεία στο εμπρόσθιο μέρος και υποστήριξη Dolby Atmos. Κατά πάσα πιθανότητα, το Axon 7 μπορεί να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ήχου από οποιοδήποτε άλλο smartphone.

Αναφορικά με την τιμή, το Axon 7 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις Basic, Standard και Premium. Η πρώτη θα κοστίζει 409 ευρώ, με τις τιμές των υπολοίπων να μην έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα για την Ευρωπαϊκή αγορά. Τα χαρακτηριστικά που θα αλλάξουν (ή θα εκλείπουν) ανάλογα με την έκδοση είναι ο χώρος αποθήκευσης με την μνήμη RAM, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και, σύμφωνα με φήμες, η τεχνολογία 3D Touch (στην οθόνη) που ίσως δούμε στο Premium μοντέλο.

Διαβάστε για το ZTE Blade V580. Πως σας φαίνεται το Axon 7; Συζητήστε σχετικά με αυτό και γενικά για τα νέα smartphones / gadgets στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 28/05/2016 11:31
Πολύ δυνατή συσκευή και πολύ καλή τιμή.
Notification