Nokia 6

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Nokia 6

Nokia 6

Το πρώτο επίσημο Android κινητό των Φινλανδών.

Με την εξαγορά του mobile τμήματος της Nokia το 2014 από την Microsoft, η Φινλανδική εταιρεία δεν είχε προλάβει μέχρι τότε να κατασκευάσει το πρώτο της επίσημο Android κινητό (με εξαίρεση της Nokia X που δεν είχε επίσημη έγκριση από την Google και απουσίαζαν τα Google Play, Chrome και Gmail), καθώς προτιμούσε να χρησιμοποιεί το δικό της λειτουργικό, το Symbian.

Οι καιροί άλλαξαν και πλέον μιας και οι Φιλανδοί ξεκίνησαν από το μηδέν μέσω της HMD Global, επέλεξαν να εγκαταλείψουν το Symbian για το Android που αποτελεί το πρώτο σε ζήτηση λειτουργικό στα smartphones. Έτσι, ύστερα από την ανακοίνωση του πρώτου τους κινητού Nokia 150 (τιμής ένεκεν σε Symbian) πλέον προχωρούν στο Nokia 6. Το πρώτο τους Android κινητό.

Το smartphone είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, διαθέτει 4GB RAM, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, οθόνη 5,5 ιντσών 1920x1080 και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπροστινή του κάμερα διαθέτει 8 megapixels και η πίσω 16 megapixels. Επίσης, τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android Nougat 7.1.

Το Nokia 6 κυκλοφορεί ήδη στην Κίνα και αναμένεται σύντομα να έρθει στον υπόλοιπο κόσμο στις αρχές 2017 στην προσιτή τιμή των 250 ευρώ. Απ' ότι φαίνεται οι Φιλανδοί επιστρέφουν για τα καλά.

Διαβάστε επίσης περισσότερα για το Nokia 150, το κινητό που σήμανε την επιστροφή της Nokia και μάλιστα με κόστος μόλις 25 ευρώ!

Συζητήστε για την Nokia και τα κινητά της σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification