Pokemon Magikarp Jump

Hot
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
 
0.0 ()
1
Pokemon Magikarp Jump

Pokemon Magikarp Jump

Ετοιμαστείτε για άλματα σε iOS και Android.

To Magikarp Jump σας προκαλεί να πιάσετε το γνωστό ψάρι Pokemon, να το ανεβάσετε επίπεδο και να το εκπαιδεύσετε ώστε να κάνει τα καλύτερα άλματα στη γη. Αν το Magikarp σας βγει knock out ή φτάσει τα 20 level, όπου σαν έμπειρος άλτης κρεμάει τα παπούτσια του, τότε πρέπει να πιάσετε ένα νέο και να ξεκινήσετε από την αρχή. Μπορεί να ακούγεται άδικο, αλλά επισημαίνουμε ότι κάθε γενιά Magikarp είναι πιο δυνατή από την προηγούμενη, οπότε μη φοβάστε να χάσετε κάποιο δυνατό άλτη.

Η σχετική ανακοίνωση στα ηλεκτρονικά καταστήματα αναφέρει "Όταν καταφέρνετε να διακριθείτε σε κάποιο τουρνουά άλματος, αποκτάτε αναμνηστικές φωτογραφίες του επιτεύγματος σας. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, ώστε να δείξετε στον κόσμο πόσο καλά εκπαιδεύσατε το Magikarp σας".

Όπως και στα περισσότερα games σε κινητά, έτσι και στο Magikarp Jump μπορείτε να κάνετε μικροσυναλλαγές για να μειώσετε το χρόνο εκπαίδευσης ή να αναπληρώσετε το φαγητό σας ή ακόμα και να βελτιώσετε τον προσωπικό χώρο του αγαπημένου σας Pokemon.

Το Magikarp Jump κυκλοφορεί για iOS και Android από τις 23 Μαΐου και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το iTunes ή το Google Play Store.

Διαβάστε το review του Pokemon Go και συζητήστε περισσότερα για το νέο παιχνίδι με τα αγαπημένα σας πλάσματα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 philippos19 (Level 12) 25/05/2017 16:58
hahahahahahaha looks good
Notification