Ρώσος YouTuber πήρε iPhone XS δίνοντας μια μπανιέρα με κέρματα

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ρώσος YouTuber πήρε iPhone XS δίνοντας μια μπανιέρα με κέρματα

Ρώσος YouTuber πήρε iPhone XS δίνοντας μια μπανιέρα με κέρματα

7 άτομα κουβάλησαν 100.000 ρούβλια!

Ο Ρώσος YouTuber Kovalenko αποφάσισε να trollάρει άπειρα την Apple, καθώς αγόρασε ένα iPhone XS πληρώνοντάς το με μια μπανιέρα...γεμάτη νομίσματα.

Το iPhone XS κοστίζει 1.050-1.500 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο. Στη Ρωσία ο YouTuber Kovalenko πλήρωσε για να το αγοράσει 100.000 ρούβλια (1.317 ευρώ) σε...νομίσματα! Καθότι το νόμισμα της Ρωσίας είναι πληθωριστικό, αντιλαμβάνεστε ότι 100.000 ρούβλια μπορούν άνετα να χωριστούν σε...ισάριθμο ποσό νομισμάτων ή ακόμα να γίνουν και διπλάσια (τουλάχιστον 50 kopek που είναι μισό ρούβλι), ενώ κάποια καταστήματα δέχονται και 10 ή λιγότερα kopek.

O Kovalenko πήρε μαζί άλλους έξι φίλους του για να κουβαλήσουν αυτή την βαριά μπανιέρα, ενώ δεν δίστασε ακόμα και να διαπληκτιστεί με τους σεκιουριτάδες του εμπορικού κέντρου όπου βρισκόταν το Apple store, προκειμένου να περάσει με την μπανιέρα και την κάμερα!

Οι Ρώσοι είναι απλά τρελοί στο trollάρισμα. Βέβαια υπάρχουν και περιστατικά που μας βάζουν σε ακόμα πιο σοβαρές σκέψεις, όπως ο 15χρονος που σκότωσε 21χρονη φοιτήτρια, ο συμπολίτης του που πέθανε με VR headset, ο YouTuber που φυλακίστηκε γιατί έπαιξε Pokemon Go στην εκκλησία ή ο Ρώσος fan της Nvidia που μαχαίρωσε αντίστοιχο της AMD.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 15/11/2018 19:52
ΑΧΑΧΑΧ καλο και εγω θα μαζεψω κερματο 1λ. και μεχρι να τα μαζεψω θα εχει βγει το επομενο! :D :P