Ειδήσεις Fighting Jojo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven

Jojo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven

Monday, 25 Apr 2016  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/94/f9/bb/jojoseyesheaven-1-11-1461595359.jpg
 

Jojo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/3/16] Η Bandai Namco ετοιμάζει την κυκλοφορία του Jojo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven, ενός Fighting με 2v2 arena battles που θα κυκλοφορήσει για PS3 και PS4.

Βάση σεναρίου, ο Dio Brando προσπαθεί να κλέψει την περιουσία του George Joestar κι εσείς καλείστε να δώσετε την μάχη στο Joestar Residence, για να αντισταθείτε στον Brando ή να τον βοηθήσετε στα μοσθηρά σχέδιά του. Όλα αυτά μέσω 2v2 arena battles, του ιδιαίτερου στυλ μάχης της σειράς αλλά και των πανίσχυρων combos που διαθέτει.

Το Jojo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven θα έχει τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες από το Phantom Blood, την πρώτη σειρά του JoJo’s Bizarre Adventure. Μπορείτε να επιλέξετε την φωτεινή πλευρά με τον Jonathan Joestar και τους συμμάχους του Robert E.O Speed Wagon και την συμμορία του, καθώς και τον Will A. Zeppeli ή τη σκοτεινή πλευρά με τον Dio Brando και τις βαμπίρ δυνάμεις του. 

[UPDATE: 25/4/16] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι χαρακτηριστικά από το Stardust Crusaders, την τρίτη ιστορία του Jojo’s Bizarre Adventure, θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Eyes of Heaven. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι το νεότερο μέλος της σειράς θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου 2016 για PS4.

Στο νεότερο μέλος της σειράς, θα λάβετε μέρος σε μάχες σε διάσημες τοποθεσίες από το Stardust Crusaders όπως τις Dream Amusement park και City of Cairo. Ανάμεσα στους χαρακτήρες που θα δώσουν το παρόν, είναι οι Jotaro Kujo και ο παππούς του Joseph Joestar, καθώς και οι Mohammed Avdol, Noriaki Kakyoin, Jean Pierre και Iggy. Από την πλευρά του Dio συναντάμε μεταξύ άλλων τους Hol Horse, Cool Ice, N’Doul, Mariah και Animal Shop. Όλοι τους θα διαθέτουν ιδιαίτερα psychic powers, τα λεγόμενα Strands, ενώ οι αρένες μάχης θα είναι interactive.

To JoJo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία και αναμένεται στην Ευρώπη για PS4 την 1η Ιουλίου 2016. Δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διάθεσης για το PS3.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Omnibot (Level 22) 11/03/2016 14:55
Το παλαιότερο για Dreamcast μου άρεσε περισσότερο οπτικά. Αν το gameplay παραμείνει ίδιο τότε μιλάμε για μια καλή κυκλοφορία.
#2 Blood King (Level 24) 11/03/2016 20:57
Τόσο ξύλο έχω να δώ πολύ καιρό, επικές κινήσεις και co - op finishing moves, we want it.
Notification