Ειδήσεις Fighting Το Killer Instinct στο Steam

Το Killer Instinct στο Steam

Thursday, 07 Sep 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fd/aa/96/killer-instinct-season-3-1-25-1497814297.jpg
 

Το Killer Instinct στο Steam

Cross-play ανάμεσα σε PC και Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 18/6/2017]  Ο Alex Jebailey του CEO Gaming δήλωσε ότι γνωρίζει από την εταιρεία ανάπτυξης του Killer Instinct ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο 2017.

Η είδηση αυτή είναι σημαντική για όσους PC gamers προτιμούν το Steam ως πλατφόρμα και θέλουν να παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσοι έχετε ήδη την Killer Instinct: Definitive Edition σε PC και Xbox One θα μπορέσετε να κατεβάσετε δωρεάν το παιχνίδι και τον νέο χαρακτήρα Eagle, πέρα από τους Shin Hisako και Kilgore.

To Killer Instinct αναπτύχθηκε από την Double Helix Games πριν εξαγοραστεί από την Amazon. Στη συνέχεια απ' την Season 2 και μετά το development συνέχισε από την Iron Galaxy Studios. Publisher είναι η Microsoft.

[UPDATE: 7/9/2017: Cross-play] Το Killer Instinct θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Steam και ανακοινώθηκε πως θα πρόκειται για cross-play τίτλο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι παίκτες που έχουν το Killer Instinct σε Windows 10 και Xbox One, θα μπορούν να "τα βάλουν" με εκείνους του Steam. Αυτό πρόκειται για αρκετά ενδιαφέρουσα λειτουργία που σίγουρα θα ενώσει αρκετούς παίκτες και θα προσφέρει μεγαλύτερη βάση χρηστών, άρα και αντιπάλων.

Διαβάστε το review του Killer Instinct και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 19/06/2017 16:38
Η free edition θα ερθει κι αυτη φανταζομαι...?
Notification