Ειδήσεις Fighting Marvel vs. Capcom Infinite gameplay videos

Marvel vs. Capcom Infinite gameplay videos

Wednesday, 04 Oct 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (1 σχόλιο)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7a/8e/92/marvel-capcom-inf-gmpl-91-1503486748.jpg
 

Marvel vs. Capcom Infinite gameplay videos

Gameplay trailer με τους Black Panther και Sigma. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/7/17] Κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με gameplay του επερχόμενου Marvel vs. Capcom: Infinite, στο οποίο μπορείτε να δείτε κάποιες κινήσεις των χαρακτήρων καθώς και τα combo τους, ενώ πλέον είναι ευδιάκριτο και το HUD.

Το Marvel vs. Capcom: Infinite ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του PlayStation Experience 2016. Το τελευταίο game της σειράς ήταν το Marvel vs. Capcom 3 που κυκλοφόρησε το 2011. Το επερχόμενο fighting της εταιρείας ανάπτυξης Capcom θα ακολουθήσει μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση σε σύγκριση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Είναι σχεδιασμένο να είναι πιο προσβάσιμο, ενώ υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην αφήγηση με την προσθήκη ενός cinematic story mode. Ένα demo για το story mode είναι ήδη διαθέσιμο για να το κατεβάσετε σε PS4 και Xbox One.

Δείτε το gameplay βίντεο:

[UPDATE: 17/7/17 - Νέες προσθήκες ο Jedah Dohma και η Gamora] Η Capcom ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων χαρακτήρων για το fighting crossover Marvel Vs. Capcom: Infinite.

O Jedah Dohma από τη σειρά Darkstalkers θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στο ρόστερ του Marvel Vs. Capcom: Infinite. O Jedah, που κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στη σειρά, είναι ο τέταρτος χαρακτήρας από το Darkstalkers που θα προστεθεί σε ένα Marvel Vs. Capcom με τους Morrigan, Felicia και Hsien-Ko να έχουν προηγηθεί. O Jedah διαθέτει μακρινές επιθέσεις χρησιμοποιώντας το δρεπάνι του και μπορεί να δώσει ώθηση στον εαυτό του με τη δύναμη των φτερών του.Είδαμε ακόμη για πρώτη φορά τη Gamora από το Guardians of the Galaxy σε δράση, η οποία χρησιμοποιεί πιστόλια και σπαθιά και διαθέτει ένα ιδιαίτερα ευκίνητο moveset.

[UPDATE 2: 5/8/17 - Νέο gameplay video με Spiderman και auto combos] Σε παρουσίαση της στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για το Marvel vs. Capcom Infinite. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε νέους χαρακτήρες όπως οι Spiderman, Haggar και Nemesis. Παρουσιάστηκαν μάλιστα και δύο beginner features, το Αuto Combo και το Easy Hyper Combo που έχουν ως σκοπό να διευκολύνουν τους πρωτάρηδες παίχτες, καθώς και τα Infinity Stones. 


[UPDATE 3: 23/8/17 - Gameplay trailer με Jedah, Dormammu, Ghost Rider και Firebrand] Κατά τη διάρκεια της Gamescom η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer που μας δείχνει τους Jedah Dohma, Dormammu, Ghost Rider και Firebrand εν δράσει.

[UPDATE 4: 4/10/17 - Gameplay trailer με τους Black Panther και Sigma] Στο νέο gameplay trailer του Marvel vs. Capcom Infinite γνωρίστε τους Black Panther και Sigma.

Ο Black Panther παίζει κυρίως melee, ενώ ο Sigma χρησιμοποιεί το ενεργειακό σπαθί του. Αμφότεροι θα κυκλοφορήσουν σε DLC.

Το Marvel vs. Capcom: Infinite θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2017 σε PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Marvel vs. Capcom: Infinite και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/07/2017 10:26
Δεν ακούγονται καλά λόγια γενικά για το συγκεκριμένο για να δούμε όμως όταν κυκλοφορήσει αν αλλάξουν αυτές οι απόψεις.
Notification