Ειδήσεις Fighting Icons: Combat Arena: Κλώνος του Smash Bros. για PC

Icons: Combat Arena: Κλώνος του Smash Bros. για PC

Monday, 17 Jul 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ef/c8/5e/Icons-Combat-Arena-187661-82-1500324826.jpg
 

Icons: Combat Arena: Κλώνος του Smash Bros. για PC

Αναπτύσσεται από modders.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης Wavedash Games είναι γνωστή από το Project M mod για το Super Smash Bros. Brawl που βελτίωνε το gameplay και το έκανε να μοιάζει σε κάποια σημεία με το Super Smash Bros. Melee. Wavedash.

Η Wavedash ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει το Icons: Combat Arena, ένα Arena Fighting για PC, το οποίο μοιάζει αρκετά με το Super Smash Bros. Θα κυκλοφορήσει ως free-to-play και το gameplay του είναι γρήγορο, ενώ περιέχει Arcade χαρακτήρα. Δείτε το πρώτο gameplay trailer:

 

Όπως θα δείτε το παιχνίδι συλλέγει αρκετά στοιχεία από το Super Smash Bros, όπως συγκεκριμένες κινήσεις χαρακτήρων. Απ' την άλλη το "ευχαριστώ" του Community για ένα free-to-play Fighting είναι τα παράπονα για τις κινήσεις των χαρακτήρων και το art style, σε συνδυασμό με τα dislikes του παραπάνω βίντεο.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο η beta θα διεξαχθεί στο Steam μέσα στο φθινόπωρο. Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε στη beta.

Δείτε το review του Super Smash Bros. for Wii U. Συζητήστε για το Icons: Combat Arena σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/07/2017 16:46
Φαίνεται αρκετά καλό και διασκεδαστικό.
#2 piroar (Level 3) 23/07/2017 17:57
Πήγα στο site του game για να εγγραφώ για το beta και διάβασα, ότι αν κάνεις εγγραφή για το beta πριν βγει, σου δίνει free exclusive skin: το wavedash kidd
Notification