Ειδήσεις Fighting Claws of Furry

Claws of Furry

Monday, 05 Feb 2018  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/78/89/db/claws-of-furry-91-1501687887.jpg
 

Claws of Furry

Το ελληνικό Roguelike Beat 'Em Up έρχεται την Άνοιξη σε PC και κονσόλες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/8/17]  Η εταιρεία ανάπτυξης Terahard Studios που αποτελείται κατά κύριο λόγο από Έλληνες (με έδρα την Μ. Βρετανία) ανακοίνωσε το Claws of Furry, ένα Arcade Platform/Beat 'Em Up με Roguelike στοιχεία το οποίο έρχεται στο Steam.

Πρωταγωνιστής είναι μία γάτα νίντζα, η οποία θα περάσει από 16 levels με στόχο να σώσει τον δάσκαλό της από τις κακές συμμορίες που τον έχουν απαγάγει.

Το Claws of Furry θα διαθέτει σύστημα με levels, πάνω από 40 skills και δυνατότητα επιλογής νέων χαρακτήρων. Τα skills που ξεκλειδώνετε με κάθε χαρακτήρα θα μεταφέρονται και στους νέους, ούτως ώστε κάθε γάτα που επιλέγετε να είναι ολοένα και πιο ισχυρή. Πέρα από τα skills σας θα χρειαστείτε γρήγορα αντανακλαστικά. Επίσης, υποστηρίζεται και τοπικό Co-op 2-4 παικτών.

Δείτε το παρακάτω τρέιλερ. Όπως ανακοινώνει η Terahard, πολλά από τα μέλη της εταιρείας ανάπτυξης δεν είχαν εμπειρία στο παρελθόν στην ανάπτυξη ανάλογων games. Ωστόσο, όπως βλέπουμε, δείχνουν εκ πρώτης όψεως να έχουν επιτύχει κάτι καλό.

Το art style αποτελείται από γραφικά φτιαγμένα στο χέρι και ο καρτουνίστικος σχεδιασμός των χαρακτήρων είναι αξιολάτρευτος. Το Claws of Furry εγκρίθηκε στο Steam Greenlight, συνεπώς θα κυκλοφορήσει για PC.

[UPDATE: 5/2/18] Η Terahard Studios, ανακοίνωσε σήμερα πως το Roguelike Co-op Action Claws of Furry, θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη σε PC, Xbox One και Nintendo Switch.

 

Μέσα από 50 levels καταστροφής και χάους, οι παίχτες θα χτυπήσουν και θα γδάρουν τους εχθρούς τους για να σώσουν τον Δάσκαλό τους από τα μοχθηρά νύχια ενός άγνωστου τελικού κακού. Το Claws of Furry ενώνει τα στοιχεία των σημερινών fast paced action παιχνιδιών με αυτά ενός κλασικού arcade Beat' em up. Αποτελούμενο από 4 διαφορετικές πίστες με ξεχωριστούς εχθρούς, η πρόκληση εξελίσσεται διαρκώς. Τα πολλαπλά modes όπως το Roguelike και η Αρένα, καθώς και η δυνατότητα να ξεκλειδώσεις στολές με ειδικές δυνάμεις θα οδηγήσουν τους παίχτες στο να αποκτήσουν ασταμάτητες ικανότητες.

Αν φοβάστε το Roguelike στυλ τότε με το Pussycat mode το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί με checkpoints σε κάθε πίστα σαν ένα κλασικό Adventure. Παρ' όλα αυτά οι παίχτες και πάλι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να χρησιμοποιήσουν τις Νίντζα ικανότητές τους ώστε να επιβιώσουν στο δύσκολο ταξίδι με στόχο την απελευθέρωση του Δασκάλου τους, το οποίο δεν χρειάζεται να το κάνουν μόνοι τους. Μέχρι και 4 παίχτες μπορούν να παίξουν μαζί, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, στο τοπικό couch co-op mode.

Βασικά Χαρακτηριστικά:
● Arcade beat'em up action
● Modes που περιλαμβάνουν: Rogue-like, Arena, Pussycat & Local co-op
● Single-Player ή local co-op για 2-4 παίκτες
● Ποικιλία πιστών και εχθρών
● Στολές με ειδικές ικανότητες για ξεκλείδωμα
● Art design φτιαγμένο στο χέρι

Δείτε το προφίλ του Claws of Furry στο Steam. Συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 efane (Level 22) 05/02/2018 20:36
Λίγος καιρός μπροστά μας για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει. Στην πρώτη καλή κουβέντα που θα διαβάσω το τσίμπησα.
#2 ashbringer (Level 25) 06/02/2018 12:26
Δείχνει πολύ όμορφο.Για να δούμε τι θα δούμε όταν βγεί.
Notification