Ειδήσεις Fighting Kamen Rider Climax Fighters

Kamen Rider Climax Fighters

Saturday, 09 Sep 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/62/a3/45/kamen-rider-climax-fighters-82-1504982911.jpg
 

Kamen Rider Climax Fighters

Ανακοινώθηκε το νέο 3D Fighting της Bandai Namco μέσω gameplay τρέιλερ.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε το νεότερο μέρος της σειράς Kamen Rider.

Το Kamen Rider Climax Fighters θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 και θα περιλαμβάνει μάχες 1vs1 και 2vs2 σε 3D αρένες, οι οποίες δεν θα είναι επίπεδες, αλλά θα περιλαμβάνουν υψομετρικές διαφορές σε σημεία τους, καθώς και διάφορα εμπόδια. Πέρα από την Standard έκδοση, θα διατεθεί και η Premium R-Sound Edition, η οποία θα περιλαμβάνει 38 επιπλέον τραγούδια. Διαθέσιμο θα γίνει επίσης ένα theme για την κονσόλα της Sony.

Δείτε το πρώτο gameplay τρέιλερ παρακάτω:


Το Kamen Rider ξεκίνησε την πορεία του ως τηλεοπτική σειρά και manga το 1971 στην Ιαπωνία. Τα 98 επεισόδια της σειράς προβλήθηκαν το διάστημα 1971 έως το 1973. Αργότερα είχαμε και την προβολή διάφορων ταινιών μικρού μήκους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά Power Rangers δανείστηκε κάποια στοιχεία από το σύμπαν του Kamen Rider.

Το Kamen Rider Climax Fighters θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 7 Δεκεμβρίου αποκλειστικά για PS4. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα το δούμε στην Ευρώπη. Συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 10/09/2017 09:52
Ως τηλεοπτική σειρά και manga ήταν υπέροχο.Για να δούμε ως παιχνίδι πως θα τα πάει.
Notification