Ειδήσεις Fighting Dragon Ball FighterZ DLC

Dragon Ball FighterZ DLC

Tuesday, 27 Mar 2018  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (2 σχόλια)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/cc/d4/dragon-ball-fighterz-season-pass-78-1508829615.jpg
 

Dragon Ball FighterZ DLC

Launch τρέιλερ με τους Broly και Bardock. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/10/17] Η Bandai Namco ανακοίνωσε πρόσφατα την ημερομηνία κυκλοφορίας, μια επερχόμενη beta για PS4 και Xbox One καθώς και τις πρώτες πληροφορίες για το season pass του επερχόμενου Dragon Ball FighterZ.

Μετά την κυκλοφορία του τίτλου θα μπορείτε να αγοράσετε το FighterZ Pass, το οποίο θα σας δώσει πρόσβαση στους DLC χαρακτήρες σε μειωμένη τιμή. Θα κοστίζει περίπου 35 ευρώ και θα ξεκλειδώσει οκτώ νέους χαρακτήρες όταν γίνουν διαθέσιμοι. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το ποιοί θα είναι, αλλά η Bandai Namco δήλωσε πως θα έχουν τα ανάλογα εικονίδια και lobby avatars. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 18 χαρακτήρες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Goku, Vegeta, Piccolo, Future Trunks, Android 18, Nappa και Captain Ginyu.

Το Dragon Ball FighterZ θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One στις 26 Ιανουαρίου 2018 σε Αμερική και Ευρώπη. Αν είστε κάτοχος PS4 ή Xbox One και έχετε προπαραγγείλει την ψηφιακή έκδοση του επερχόμενου Fighting, θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στο early access της open beta και θα ξεκλειδώσετε νωρίτερα τους Super Saiyan Blue Goku και Super Saiyan Blue Vegeta. Προς το παρόν, η Bandai Namco δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία διεξαγωγής της beta.

[UPDATE: 18/2/18] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι οι πρώτοι δύο χαρακτήρες που θα διατεθούν με την μορφή DLC στο Dragon Ball FighterZ είναι οι Broly και Bardock.

Η Super Special επίθεση του Bardock ονομάζεται "Revenger Assault" και με αυτήν μεταμορφώνεται σε Super Saiyan κάνοντας επίθεση προς τον αντίπαλό του. Η αντίστοιχη του Broly που καταναλώνει τρεις μπάρες ενέργειας λέγεται "Gigantic Meteor" και εξαπολύει μία μπάλα ενέργειας.

[UPDATE 2: 22/2/18 - Τα τρέιλερ για τους DLC χαρακτήρες] Η Bandai Namco αποκάλυψε μέσω τρέιλερ τους δύο νέους χαρακτήρες του Dragon Ball FighterZ, Broly και Badrock.

Απολαύστε τους παρακάτω:

[UPDATE 3: 27/3/18 - Launch τρέιλερ για τους Broly Και Badrock] Mε αφορμή την αυριανή κυκλοφορία του DLC, η Bandai Namco δημοσίευσε ένα launch τρέιλερ για τους Broly και Badrock.

Δείτε το βίντεο:

Το Dragon Ball FighterZ κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One. Διαβάστε το review και συζητήστε περισσότερα στο παρακάτω forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro88 (Level 10) 19/02/2018 16:52
Broly και τα μυαλά στα κάγκελα.
#2 ashbringer (Level 25) 23/02/2018 09:51
Πολύ και ωραίοι χαρακτήρες για το DragonBall.
Notification