Ειδήσεις Fighting SoulCalibur VI: Οι νέοι χαρακτήρες

SoulCalibur VI: Οι νέοι χαρακτήρες

Sunday, 03 Jun 2018  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/90/ae/8a/yoshimitsu-soul-calibur6-68-1526637504.jpg
 

SoulCalibur VI: Οι νέοι χαρακτήρες

Αποκαλύφθηκε ο Maxi. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/1/18] Έχοντας ήδη ανακοινώσει τους Mitsurugi και Sophitia, η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer ανακοινώνοντας τέσσερις ακόμη χαρακτήρες για το SoulCaibur IV. Το βίντεο παρουσιάζει τους χαρακτήρες Nightmare, Kilik και Xianghua (ήδη γνωστοί από την σειρά), αλλά και έναν νέο χαρακτήρα, τον Grøh.

Ο Grøh ονομάζεται αλλιώς και The Agent in Black και πολεμάει με ένα σπαθί το οποίο χωρίζεται σε δύο όπλα. Οι άλλοι τρεις χαρακτήρες πρωτοεμφανίστηκαν στο αρχικό SoulCalibur.

[UPDATE: 19/2/18 - Παρουσίαση του Mitsurugi] Η Bandai Namco παρουσίασε σήμερα το πρώτο τρέιλερ για τον Mitsurugi. To developer diary φέρει αγγλικούς υπότιτλους.

Το Soulcalibur 6 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2018.

[UPDATE 2: 22/2/18 - Ivy και Zasalamel] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι η Ivy και ο Zasalamel θα συμπεριλαμβάνονται στο ρόστερ του SoulCalibur VI.

Στα gameplay trailer που ακολουθούν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις ειδικές κινήσεις τους και την δουλειά που έχει γίνει στο voice acting.

[UPDATE 3: 2/3/18 - Παρουσίαση του Nightmare] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο SoulCalibur VI που παρουσιάζει τον χαρακτήρα Nightmare.

Ένας από τους κλασικότερους villains του παιχνιδιού επιστρέφει και στο νεότερο Fighting της εταιρείας, ενώ οι δημιουργοί του δηλώνουν πολλοί χαρούμενοι που συμμετείχαν τόσο στον σχεδιασμό του Nightmare όσο και για την επιστροφή του στο παιχνίδι.

[UPDATE 4: 10/3/18 - Λεπτομέρειες για τον Grøh] Η Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το SoulCalibur VI που παρουσιάζει τον χαρακτήρα Grøh.

Στο παρακάτω τρέιλερ βλέπουμε λίγα στιγμιότυπα που δείχνουν τις δυνάμεις του χαρακτήρα, αλλά και τον παραγωγό Motohiro Okubo που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να δώσουν στον Grøh καταγωγή από την Νορβηγία. Επίσης τονίζει πως θα είναι ένας άκρως σημαντικός χαρακτήρας για το νέο κεφάλαιο της σειράς.

[UPDATE 5: 12/4/18 - Βίντεο με τον Siegfried] Στο νέο της βίντεο, η Bandai Namco μας αποκαλύπτει τον Siegfried ο οποίος αναμενόμενα θα βρίσκεται από την αρχή και στο νέο κεφάλαιο της σειράς.

[UPADATE 6: 1/5/18 - Παρουσίαση της Τaki] Η Taki θα βρίσκεται και στο SoulCalibur VI. Αυτό δείχνει ένα νέο τρέιλερ, το οποίο διέρρευσε στο Niconico κανάλι της Bandai Namco. 

[UPDATE 7: 18/5/18 - Αποκαλύφθηκε ο Yoshimitsu] Ο Yoshimitsu θα δώσει το παρόν στο νέο Soul Calibur.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε και επίσημα πως ο Yoshimitsu θα ενταχθεί στο ρόστερ του Soul Calibur VI. Πρόκειται για έναν εκ των δημοφιλέστερων χαρακτήρων στην ιστορία των Fightings αφού αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους fans της σειράς Tekken στην οποία ανήκει. Όπως συνηθίζει φυσικά, σε κάθε παιχνίδι που συμμετέχει εμφανίζεται και με διαφορετική στολή, ενώ στο παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να δείτε μερικές από τις επιθέσεις και τις κινήσεις του.

[UPDATE 8: 3/6/18 - Παρουσιάστηκε ο Maxi] Ο Maxi θα δώσει κι αυτός το παρόν στο SoulCalibur VI, όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco.

Δείτε τον στο σχετικό τρέιλερ να χρησιμοποιεί το Fatibal και το στυλ μάχης Shissen Karihadi.

Δείτε τα gameplay videos του SoulCalibur VI και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/01/2018 19:02
Υπέροχοι χαρακτήρες με πολύ εντυπωσιακές κινήσεις .Πιστεύω θα ξεχωρίσει.
Notification